скутер

Тема у розділі 'Ходова і кузов', створена користувачем Мирік, 22 лип 2009.

1. Мирік

Мирік Active Member

Volkswagen Golf 2 1.6 RF,87р
    Всім привіт тут виникла одна проблемка мені потрібен майстер який би міг підмалювати скутер з одного боку так як сьодні на ньому впав задіто тільки пласмасу.фото закину вечером

2. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    в мене знайомий також падав,то купив нову фарбу і помалював при тому повністю усю фласасу знімав,в нього був низ подряпаний і біля фари,а інший знайомий нічого не робив з покраскою,просто пішов купив наклейки суперові щоб усе це закрило і наклеїв:music:

3. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    В мене також є скутер(Хонда Діо35) і на ньому в минулому році мій приятель трохи "покатався", тобто ВПАВ. За роботу(підготовка+покраска) взяли 80у.о. Фарба-сірий металік, "підбирав" на Зеленій сам, ціну непамятаю. Фарбувався передній "клюв" і задня боковина. Як на скутер ДОРОГО, але ГАРНО і ніяких ознак "аварії". Сам їзджу хвидко і акуратно. НІКОМУ БІЛЬШЕ НЕДАЮ ПЕРЕЇХАТИСЯ!!!
    П.С. Малювався на СТО навпроти "Діамант-Тойота" на Богданівській, на території бувшої автоколони-2218.
    Може попробуй сам - зашкурити і підібрати балончик

Останнє редагування: 22 лип 2009

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)