Skype для Symbian

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем Sasa, 23 лют 2009.

1. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Маю Nokia N80
    Юзав скайп (з допомогою програми fring) на ній тільки в голосовому режимі. Цей телефон має цілих 2 камери. Отож може хтось знає яка программа для телефона дозволить використання камери при скайп дзінку?

2. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
  3. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Дякую але не то
    Треба щоб можна було відео дзвінки робити а тут максимум голос

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Sasa, Помоєму зараз нема такого. Ну або принаймні я не чув. Відеодзвінки зараз можливі тільки по мобільному зв"язку якшо таку послугу дозвоялє оператор.
    Можливо я і помиляюся.

5. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Може ти й правий але чому я можу робити відеодзвінок через скайп на компі але не можу з телефона? Повинно щось таке бути

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Це просто пояснюється тим що такого софту на симбіан не придумали ще. І тому що камеру спереду мають лише деякі моделі телефонів (10% від заг. кількості) і мабуть це недоречно робити такий софт(який понт з того якшо ти дивишся в кришку і не бачиш співрозмовника, який теж дивиться в кришку).
    Навіть якшо я в цьому і помиляюся то я сумніваюся що такий софт вже будуть придумувати на симбіан... Це вже відходить... Віндовс, мак... Комунікатори, айфони... Отам вже шось та й буде мабуть)

7. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    нікуди симмбіан не пропаде, то те саме якби загнулась Нокіа,
    можливо проблема також полягає в обмеженості інтернет трафіку

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    З того часу як телефони підримують Wi-Fi це ніразу не проблемма

9. Куліч

Куліч Active Member

Golf mk1 '78 JB
    погоджуюсь

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Нікуди гавНокіа не пропаде це факт... Але даю багато % шо перейдуть на інший вид операційної системи... Або народ перейде на інше... Ну це моє ІМХО... Допустім я симбіан не люблю, хоча з ним ніяких проблем... Вінда на КПКшках покишо глючить... Айфон і мак рулить! =)

Безперечно... Можливо таки і зроблять вихід на відеозвязик на мобі по нету... Але це 50/50...

11. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Десь таке чув шо симбіан не дозволяє доступ до камери яка на 3G.
    Тому нема такої можливості таку прогу замутити.
    І взагалі проги під симбіан дуже нестабільно з такими дівайсами як камера, вспишка і т.д. працюють. Підозрюю шо можна зробити таку прогу яка би доступалась до тих речей але вона буде тільки під конкретну модель.

Як на мене то я частково погоджуюсь з Shaggy шо сімба то повне лайно в плані юзабільності. Або нокія шось в ньому докорінно змінить, або буде він смоктати і втрачати ринок.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)