снятие и поставка на учет ХЕЛП

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем chillik.zp, 27 лис 2008.

1. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    я из запорожья машина на киеффской регистрации нужно поставить на учет и снять что как и к чему . 1 раз сталкиваюсь. мне можно поехать и номерами и док-тамии ? сколько щас стоит снять - поставить? транзиты номера чтоб я еще 3 месята на них поездил . как ето все далеатьься? спасбио

2. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Робиться все. Процедура така - знаходиш когось з киян, хто має рішалу в МРЕВ, береш телефон рішали, дзвониш і питаєш, коли можна приїхати з номерами і доками для зняття з реєстрації. Він називає час, дату, місце та суму. Далі повертаєшся в ЗП з червоними номерами і ставиш машину на облік зі своїми рішалами. Єдиний мінус процедури - ціна. Понад 2500 грн витягне все.

3. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    тут є нюанс

якщо твоя машина і ти знімаєш її з обліку, то отримуєш транзитні номери і їздиш 3 місяці

але якщо ти знімаєш з обліку і при цьому машина міняє власника, то ти маєш лише 10 днів право їздити на червоних номерах і далі мусиш поставити на облік в МРЕВ.

Якщо я помиляюся, нехай юристи мене поправлять

Ще нюанс, якщо машина прописана в іншій області, то тобі в Запоріжжі дадуть спочатку тимчасовий техпаспорт. І лише за 3 місяці ти зможеш обміняти його на постійний. І заплатиш за це ще близько 200 гривень

5. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    мій брат брав в Франківську машину, вже як 4,5 місяці і їздить на тимчасовому техпаспорті. В МРЕВ вже їздив два рази, а йому кажуть що ще не прийшло підтвердження про машину з Франківська.

6. chillik.zp

chillik.zp Початківець

vw corrado g 60
    абизательно ехать на машине или я могу с номерами и тех паспартом поехать?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)