Відповідь: сьогодні Олег М. має дні народження Вітаю! Жиби щастя від тя не відверталось і парк твоїх машин зростав!
Відповідь: сьогодні Олег М. має дні народження ВІТААЮЮЮ!!! Здоров"я, достатніх прибутків, внутрішнього щастя, і щоб близька родина радувала, як і родина вольквагенів
Відповідь: сьогодні Олег М. має дні народження Най твоя сім"я, і та що на ногах, і та що на колесах, з кожним роком розростається під твоїм чуйним керівництвом! Щастя і удачі!
Відповідь: сьогодні Олег М. має дні народження Нехай ріст твоїх прибутків, твоїх дітей та твоїх можливостей буде швидким як Скірокко і ніколи не впирається в жодні стелі і дахи як в Кабріку!
Відповідь: сьогодні Олег М. має дні народження З Днем Народження!!! Всього найкращого! Бажаю щоб власний автопарк ще поповнювася раритетами та автоекзотикою!
Відповідь: сьогодні Олег М. має дні народження Приєднуюся до вітань! Хай парк автомобілів фольцваген тіко зростав
Відповідь: сьогодні Олег М. має дні народження Олег, поздоровляю тебе з Днем народження і побажаю тобі міцного козацького здоров*я!!! Повертайсь скоріш на Україну!!!
Відповідь: сьогодні Олег М. має дні народження До всіх побажань не зашкодить додати ще раз міцного здоров'я! Вітаю :-D
Відповідь: сьогодні Олег М. має дні народження Сердечно всім дякую за привітання! Постараюсь всі ваші побажання втілити в життя! Сподобався хід думок: Ти хочеш приєднати свого корка до мого автопарку?;-) Додано через 7 хвилин Кілька фоток з вчорашньої прогулки сибірськими просторами: