СПД - фірма

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 20 гру 2006.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Питання до юристів і до тих, хто стикався із реєстрацією СПД (приватного підприємця) і знає нюанси роботи при такій формі реєстрації

Якщо я зареєструвався як СПД Вася Пупкін, але хочу надавати послуги не як Вася Пупкін, а типу як фірма "НьюВасюки Продакшин". От винайняв офіс і на двері чіпаю табличку "НьюВасюки Продакшин". Ну типу так солідніше. Чи можу я під такою "маркою" працювати?

Чи при цьому я мушу якось реєструвати цю фірму "НьюВасюки Продакшин"? Як якусь торгову чи сервісну марку, чи як підприємство...

Підприємство реєструвати не надто охота. СПД простіше і з податками легше

2. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Відповідь: СПД - фірма

Краще "Нью Фольцванюги кліпарен"
    ти сервіс свій мутиш. ану калісь!

3. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

а ше краще
    Мартіні індастріал
    круто звучить!

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

нічого він тепер не мутись вот зробить собі СПД то всі на нього мутити будуть:-D

5. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

СПД Вася Пупкін може працювати під торговою маркою "Корпорація Мартіні" без жодних проблем. Єдине, що потрібно - зареєструвати права на ТМ "Корпорація Мартіні" за СПД Вася Пупкін і при потребі отримати ліцензії відповідний вид на діяльності (перелік видів послуг, що підлягають ліцензуванню можна знайти в неті).

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Чув шо реєстрація ТМ коштує шалені бабки. Хтось вкурсі?

7. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

За часів, коли я подібним займався це коштувало 200 чи 250 грн. Тепер не знаю. Їдь на проспект Свободи до Черкашина і партнерів, вони тобі розкажуть.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)