Питання до юристів і до тих, хто стикався із реєстрацією СПД (приватного підприємця) і знає нюанси роботи при такій формі реєстрації Якщо я зареєструвався як СПД Вася Пупкін, але хочу надавати послуги не як Вася Пупкін, а типу як фірма "НьюВасюки Продакшин". От винайняв офіс і на двері чіпаю табличку "НьюВасюки Продакшин". Ну типу так солідніше. Чи можу я під такою "маркою" працювати? Чи при цьому я мушу якось реєструвати цю фірму "НьюВасюки Продакшин"? Як якусь торгову чи сервісну марку, чи як підприємство... Підприємство реєструвати не надто охота. СПД простіше і з податками легше
Відповідь: СПД - фірма нічого він тепер не мутись вот зробить собі СПД то всі на нього мутити будуть:-D
Відповідь: СПД - фірма СПД Вася Пупкін може працювати під торговою маркою "Корпорація Мартіні" без жодних проблем. Єдине, що потрібно - зареєструвати права на ТМ "Корпорація Мартіні" за СПД Вася Пупкін і при потребі отримати ліцензії відповідний вид на діяльності (перелік видів послуг, що підлягають ліцензуванню можна знайти в неті).
Відповідь: СПД - фірма За часів, коли я подібним займався це коштувало 200 чи 250 грн. Тепер не знаю. Їдь на проспект Свободи до Черкашина і партнерів, вони тобі розкажуть.