Спецпідрозділ чи антирадар?

Тема у розділі 'Колектор', створена користувачем scirocco, 15 кві 2008.

1. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Оригінальний допис! Продам кобру, а на фото замість змії якась коробочка. То в ній та кобра? Сушена?

2. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045
    Відповідь: Cobra ESD-6060

Та нормальний допис шо ти в ньому дивного побачив ??
    Продається антирадар фірми кобра, яка спеціалізуєтьсяна різного роду радіо продукції. В мене їхні рації були... класна штука.
    Такий антирадар в інет магазинах 60$ вартує.

3. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Де це було написано? Чи тут по-твоєму всі фанати антирадарів тусуються і впізнають їх за виглядом? Ще одна така тупа назва теми - видаляю нафік. Через лінь автора люди повинні тратити свій час на здогадки того, що міг автор мати на увазі. Тут автобазар а не смітник, тому чітко треба говорити чи продаєш чи купуєш і ЩО продаєш чи купуєш.

4. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Орест при всій повазі...
    назва теми Cobra ESD-6060
    в дописі є ціна 45$ торг.
    є фото сабжа
    як на мене то все нормально в цьому оголошенні є вся необхідна інфа.

побачивши це оголошення я подивився в гуглі шо то за девайс
    і взнав всю докладну інфу, яка мене цікавила.

5. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Посилати людей своєю темою в гугл - неповага до читачів. Що легше - атору написати слово "антирадар" чи сотням людей відкривати тему, читати, потім ритися в гуглі, щоб зрозуміти, що їм той девайс нафік не потрібен? Якщо 100 людей стратять по 5 хвилин - це вже 8,3 години страченого намарно цінного людського часу, вже не рахую кількості матюків. І все через просту лінь натиснути 9 кнопок аби набрати одне слово. Причому матюки не тільки в бік автора а і в бік форума. Тому цей допис залишаю, наступні буду терти, щоб в смітті не ховалися корисні для читачів теми.

• Подобається Подобається x 2
  6. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

інакшої реакції і не очікував ;)

7. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408

100% нормальний допис, тим більше що є фото,

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Теж зразу впер, що радар.
    Але слово "радар" було б не зайве.

:mrgreen:

9. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

мдя...

дивно очікувати підтримку бардаку адміністратором

Мушу розчарувати всіх, кому подобаються невідкриті теми чи неповні назви, які можна розшифровувати за допомогою пошукових серверів, калькуляторів чи інших засобів. Оскільки недосконалі дописи витісняють собою корисні і зменшують функціональність других, створено правила, згідно яких всі 100% нормальні дописи повинні стати 300% нормальними. Всім читати тут.

• Подобається Подобається x 4
  10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Це буває рідко, але я підтримую Ореста , за такі теми указкою по рукам бити треба :) Я наприклад не знаю шо кобра і антирадар то синоніми. Але клікнув, подивився фото, думаю от хтось брелок від сигналки продає , чось такий дорогий, ну його в баню, піду далі форум читати.

А якби мені тупому популярно написали шо це продається антирадар із такими то характеристиками і опціями, то я був би вдячний автору, зекономив свій час і зацікавився б тим питанням, не пройшовши мимо. Це називається повага до адресата інформації.

Але часто люди навіть тему назвати нормально не можуть. Замість написати в заголовку шось типу "Стартер не працює" чи "Порадьте літню гуму", чи "Де почистити форсунки" , називають гілку Люди добрі допоможіть!!! :) Повбивав би

• Подобається Подобається x 1
  11. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

А я за Immorala! 8)
    А чим докоряти йому - когось би іншого повбивати за какання в темі одній... Де святі фотографії мали бути...:twisted::-D:-D:-D

З.І. Взнав за ту кобру... Гм... Схоже єдиний вихід - коли тебе зловили і почув пікання - затягувати ручнік, вивертати руль і по газах в другу сторону! А потім акуратно 40 км\год їхати зі святим обличчям і питанням - ану покажіть де ви мене зафіксували... :-D

З.І.І. А правила - це класно! Зачьот Оресту. Ше знаєте що варто зробити? ФАК для кожного розділу. Типові питання. Як наприклад на московському фольц клубняку. Дуже зручно і мусору менше.

12. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Не дивно визнавати шо перегнув палку там де того не варто було робити.
    То навіть іноді личить адміну.

просто є оголошення які набагато більше заслуговують осуду і такої реакції.

• Подобається Подобається x 1
  13. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Відповідь: Спецпідрозділ чи антирадар?

До цього питання можна підійти й з іншого боку, не знаш шо таке кобра, то навіщо вона тобі??? Ти що купиш її? Ні, тому тема цілком має право на існування!

14. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

тут не вибори. Та й автори ніпричім. Йдеться про коректність дописів.
    Не сперечаюся, давайте разом зробимо форум чистішим. Вважайте це за початок. Чи краще відстоювати купу г у своєму дворі, посилаючись на те, що така ж купа, але псяча лежить в сусідському?

Є аргументи, що заперечують бардак у згаданій гілці? Чи є якісь контраргументи до мною викладених (крім "перегнув палку" та "не личить") Якщо немає, прошу ставитися уважніше до цитат і висловів.

Додано через 12 хвилин
    Якщо читач не знає, що таке кобра, він не може знати, що вона йому не потрібна.

15. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Хочу нагадати шо бардак в гілці почався з вище наведеного допису.
    Та і я вже давно зрозумів шо в твому розумінні "аргумент" то занадто розтягнуте поняття шоби напрягатись і шось тобі аргументувати ;)
    Розкажи спершу що ти вважаєш аргументом.

16. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Бардак розпочався з назви теми - це було звернення уваги на це, зауваж, що зараз воно в колекторі. Про аргумент читай тут. Якщо тебе цікавить моя особиста думка - вона тотожна з наведеною вище.

Додано через 1 хвилину
    а ти хоч раз спробуй

17. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Орест, якщо ти так любиш чистоту, то може це трошки почистиш?

• Подобається Подобається x 2
  18. scirocco

scirocco Аксакал

Клубна карта:
    000001

Кому шкодить? На довжину дописів не впливає, на зміст теж. Зате говорить про мій гараж. До речі, ЗАЗ дотепер так і ніхто в подарунок не взяв :)

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Підтримую, в Ореста в полі "авто" найбільший бардак. Поле так придумано, що має один рядок, тобто розраховано на одне авто , тож не треба впіхувати туда невпіхуємоє і не треба перераховувати машини всіх членів родини, самокати, мопеди, вєліки, котиків, песиків а також тараканів поіменно

• Подобається Подобається x 3
  20. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

Пробув і не раз. Після чого бачив від тебе фразу "це не аргумент" і все.
    Тобто ти сам вирішуєш шо аргумент, а шо ні. В такому випадку сенсу наводити тобі якісь аргументи не бачу.

лана Орест замяли цю суперечку. В оголошеннях таки бардак але як я і казав такої бурхливої реакції заслуговують багато інших оголошень, а щодо цього то ІМХО ну не тягне воно на бардакувате оголошення.
    Молодець шо правила виписав!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)