стоянка у Львові

Тема у розділі 'Простофорум', створена користувачем serg9, 21 сер 2008.

1. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    Потрібна ваша допомога у наступному питанні. Ми з дружиною і з знайомими плануємо поїхати у подорож до Чехії. Через Львівську турфірму. Відправлення в 9.15 від ж/д вокзалу у Львові. Але ми порадились, що могли б поїхати до Львова машиною, там її залишити десь на стоянці, і після повернення нею ж повернутись додому. Тому питання до вас, одноклубники:
    1. Порадьте, де нормально і безпечно можна залишити зранку в районі ж/д вокзалу машину (десь в районі 8.30 год. ранку) і через тиждень забрати її неушкодженою.
    2. Хто порадить, як правильно дістатися машиною до місця стоянки, бо я у Львові не дуже. Звідки краще заїзжати зі сторони Франківська: з Винників чи з Бібрки і т.д.?

Одним словом Ви мене зрозуміли. Порадьте якісну і не дуже дорогу стоянку на тиждень в потрібному місці. :-D

2. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Відповідь: стоянка у Львові

Не знаю скільки вона зараз коштує,але біля приміського вокзалу (200 м від головного вокзалу) є стоянка по лівй стороні не доїзджаючи.З Бібрки краще бо я сам їду так в Рогатин

3. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Дякую. Ще пропозиції. Львів"яни, де ви ???

4. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

да тут біля приміського стоянок як мінімум 3 штуки але вот за безпеку машини на цих стоянках нічого неможу сказати.

5. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Моє ІМХО - то не варіант. Тобі треба домовитись з кимось з клубу, хто має постійне місце на стоянці і там поставити свою тачку. А чєл в той час буде перебиватись якось іншим чином, там ставити на іншій стоянці або підпирати твою. Або ж поставити на стоянку де хтось з клубу нормально знає сторожів чи начальника.
    Варіант "поближче до вокзалу" - то дурниця. Можна і не біля вокзалу, подумаєш, таксі один раз візьмеш.

В мене місце плаваюче, допомогти не можу... :neutral:

• Подобається Подобається x 1
  6. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

В принципі я не наполягаю щоб біля самого вокзалу. Я хочу щоб це була не стоянка для від"їжаючих, а хай краще це буде нормальна стоянка, на якій тримають свої авта місцеві мешканці, і куди б я міг притулитися на тиждень. Але без Вашої допомоги я зможу шукати лише "пальцем в небо". Також треба врахувати, що то буде 8.30 ранку і мене час буде піджимати, мені треба буде знати точно, куди їхати, а не шукати. Тому і прошу порадити. Ну і бажано щось хоча б в тій стороні а не в другому кінці міста. Час ще є, тому треба добре подумати.

Додано через 4 хвилини
    Скажімо, де б залишили машину Ви, якби знали Львів так як знаєте його Ви, але не були б львів"янином. :)
    Я думаю шо стоянка в звичайному районі і коштуватиме значно дешевше ніж привокзальна.
    Взагалі-то я мав на увазі по можливості ближче до вокзалу, але не на самому вокзалі.
    Тому чекаю ваших порад.

7. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

В мене біля роботи є стоянка яка охороняється я там свою машину тримаю. Не знаю скільки вона вартує бо за мою машину платить фірма, але думаю шо не дуже дорога.
    Від мене до з\д вокзалу їхати 15 хв якшо розслабятись :) думаю то то шо тобі треба.
    Я попробую домовитись за місце для стоянки на тиждень і запитаю скільки то буде вартувати тільки скажи дату коли ти хочеш приїхати.

8. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))

Знайомий вжу не раз залишав машину на цій стоянці і все було добре,а дорожче на 2-3 грині ніж на інших

9. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Планую приїхати в неділю 29 вересня раненько. на тиждень.

10. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

ок ближче до того часу смикни мене шоби я для тебе місце забронював а ціни завтра взнаю. Ну звісно якшо тебе мій варіант влаштовує :)

11. roma_lviv

roma_lviv Active Member

VW Passat 1.8 1995 B4
    Клубна карта:
    000493

В мене є постійне місце на стоянці біля свого будинку, тримаю там дві машини одна на постійному місці, інша плаваюча + - 1 місце, ціна 6,5 грн. Сторожі знайомі. На тиждень можна ставти. Від вокзалу 10-15 хв в таксі. Якщо буду в цей день у Львові можу поставити на своє місце і попередити охорону. Якщо орієнтуєшся у Львові то стоянка знаходиться по в.Городоцькій біля моста на Левандівку.
    До речі Я також їду в Чехію але 9 вересня на тиждень.

• Подобається Подобається x 3
  12. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Узнай ціни і будем шось вирішувати. Також напиши, де конкретно це знаходиться (вулиця). Я візьму карту і спробую зорієнтуватись. Було б непогано, якби стоянки були зі сторони заїзду з Франківська шоб я довго не блукав. Думаю або твій варіант або Рома_Львів і використаю. У Львові нажаль не орієнтуюсь але думаю шо якраз і буду мати нагоду трохи розібратись.

Додано через 5 хвилин
    Вибачаюсь, помилка. Неділя буде 28 вересня. Відправка з ж/д вокзалу в 9.00 ранку. До цього часу мені треба буде приїхати з Франека, запаркуватися, і добратися на вокзал.

13. DEMO

DEMO Місцевий

Kia Cerato 2.0 EX АКПП
    Клубна карта:
    000045

7 грн доба. Козельницька 4. паралельна Стрийській за Податковою.

14. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994

Ітак хлопці, побував я в Чехії. І хочу при нагоді висловити величезну подяку roma_lviv, який люб"язно припаркував мене на своє місце на стоянці на тиждень, та ще й підвіз на вокзал на посадку на автобус. Роман є справжній ДРУГ і ОДНОКЛУБНИК (все великими буквами). Доброго здоров"я Роману і нашому Volkswagen-у, який нас поєднує.

А між тим скажу, яких я машинок надивився по дорозі в Німеччині, аж очі розбігалися. А самий сок, який я бачив, так це ескорт з 4 чорних VW Phaeton в Дрездені, який я нажаль не встиг зазнимкувати, але дух від побаченого перехоплює і до тепер. Фаетона вживу я ще не бачив взагалі, а побачити чотири таких ляльки одночасно, це повірте, вражає. Єдине що можу сказати, так це те, шо "за державу абідно...." шо ми їх здебільшого можемо лише здалеку споглядати.

15. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

99% русская мафія :)

16. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401

Часто у Львові бачу VW Phaeton,і не один,з Львівськими номерами також...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)