ЩО САМЕ СТУКАЄ я вже ніби вияснив це тормозні колодки. А от як зробити так щоб вони не стукали може хтось вже боровся із такою проблемою. Розкажіть бо мене той стук скоро доконає.
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ Там мають бути спец пружинки які запобігають стуки. По 2 штуки на кожній стороні. По всій ймовірності ти їх погубив. Кпи нові колодки та постав ці пружинки (а самі колодки рано чи пізно знадобляться)
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ Ти може маєш на увазі бляшкі які там ставляться, бо я щось пружинкі не памятаю. А колоки я недавно міняв, і думаю я її скоріше продам ніж будку колодки міняти. Може є інший спосіб
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ Скажем так: Бляшкі які пружинять. Їх слід міняти разом з колодками. Середня ціна комплекту за 4 шт (на 2 колеса) 10 грн
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ і так колего мій милий, як, що маєш гольфу з 95 року це є гальма нового типу(гірлінг) колишня зміна 08.94 тобто спрежинка виступає разом з кубиком, в цю дату були упаковувані в мк3 гальма старика типу тобто vв 2(і там замість колишній спрежинек пластинки),найпростсзим способом а б дізнатися який сіє є тип гальм є завертання колами на маx байдуже в яку сторону нахиляєш сіє під низ дивишся на боротьбу затиску, якщо є нормальний болт(ключ нр 15) те є нового типу,якщо на те імбус старого типу сюди є різниця в кубиках а сюди як чергується http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=90404 однак щоб виключити, що те стукіт кубиків пусти авто на зазор і м'яко притримуй гальмо, якщо ніщо не буде тобто, що потрібно шукати причини десь інде(стрижні вахацза,концувкі дрючків, гумки під стабілізатором і інше) Додано через 4 хвилини yra golf я тему стукаючих кубиків я перероблював в себе, я маю гальма нового типу, в мене відламала сіє та спрежинка,йеднак без проблеми собі я дороблював із старого кубика, також якісь питання це бий сміало на пп
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ Саме так! Насправді це пружинки у формі бляшок в старому типі гальм. Взагалі Ящур все правильно написав. Навіть написав як перевірити. У Львові для цього є всі умови , пускаєш машину з горба по бруківці включивши нейтралку. Якщо при пригальмовуванні стукіт зникає то це 100% пружинки.
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ Я вже такок провіряв, і визничив що це саме в цьму і є причина, я просто думав може є якійсь спосіб щоб не знімати колодок, а так щось підставити.
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ Шоб не створювати нову тему напишу тут (Yra, якщо ти не проти). В мене з'являється стук в передніх колесах при поворотах, тобто коли кручу кермом в право або в ліво. В чому то може бути причина? P.S. Недавно міняв стойки, рульову тягу і шарову і після того (десь через 3-4 дні) проявився той стук.
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ коли стукає? коли тиснеш газ і викручуєш, коли стоїш на місці і стукає під час кручення руля в крайнє положення чи коли крутиш рулем туди-сбди і стукає під час зміни напрямку поворота?
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ Стукає коли їду і повертаю як мінімум на 90 градусів (напр. звертаю з головної вулиці в двір).
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ я не проти. А може воно в тебе не стукає а хрустить, це може бути граната.
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ я скажу тобі так згини не стукають лише теркоца і лише як є скручені колеса, щоб це перевірити пойедж собі десь на майдан і роби вісімки як чутимеш торохтіння те згин, знаєш що мені ще в голову прийшло, верхню боротьбу амортизатора покуштуй його ев докрутити
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ Так, коли вхожу в поворот і додаю газу. що таке згини і теркоца? О тут будь-ласка детальніше, бо я якраз підозрюю, що той "майстер", який мені міняв амортизатори міг шось не докрутити.
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ теркоца - це тріщать. згини - гранати про кріплення амортизатора , треба дотягнути під капотом плоским ключем
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ докрутити гайку яка накручена на шток амортизатора в області опоргного підшипника. дотягувати накидним ключемале шток аморта фіксувати внутрішнім шестигранником щоб він не прокручувався разом з гайкою.
Відповідь: СТУК У ПЕРЕДНІХ КОЛЕСАХ Тоді точно шрус. Готуй 300 грн та гроші на його заміну. Олег М. - телепат.