Свинячий грип вже у Львові!!!!!!!!!!!

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем NOS, 30 жов 2009.

1. NOS

NOS Active Member

JETTA2(1.8 EV)
    Сьогодні офіційно заявили по телувізору. З 12.00 до 15.00 будуть кропити якоюсь антивірусною речовиною. На території Зах. Укр. померло близько 30-ти людей!!!!!!!!:ireful1::hang1:

2. ZET

ZET Місцевий

VW Golf II 1.6RF 2E 1990
    Клубна карта:
    000405
    По телевізорі казали шо Ю.Тимошенко видала указ про закриття навчальних закладів на 3 тижні !

3. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Дійсно, оскільки в аптеках відсутні будь-які противірусні засоби, елементарних повязок немає. Позавчора в мого малого температура сягнула 40,2градуси!!!!!!!

4. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Найдієвіші лікарства:
    1 укол дімедрол+анальгін;
    2 натирання розчином горілка+оцет+вода (одинакові пропорції)
    3 цибуля, часник та спиртні напої

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

• Подобається Подобається x 1
  6. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Щось у мене складається таке дике враження, що це дуже добре продумана афера перед виборами. Враховуючи що всю фармацевтику у нас тримають депутати і приближені до них люди, за рахунок роздутого ажіотажу серед народу, згрібається бабло на виборчу кампанію. Ну і як завжди - за наш з вами рахунок.
    Я б ще у це все повірив, якби не було дефіциту найнеобхідніших ліків і якщо б ціни на ці ліки за цей час не зростали в геометричній прогресії - а навпаки впали або хоча б залишились на тому ж рівні, що були до початку епідемії.
    Чи може минулого року ніхто в Україні не вмер від грипу?

7. curlyheaded

curlyheaded Active Member

VW Golf mk2 3d 1,8'87 Opel astra g z14xep '06
    хахаха, я Вас прошу, викликав він лікарку, прийшла вона сказала купити амізон, арбідол, парацетамол, колдрекс, але сказала, що того і так нема в аптеках... і сказала ще це свинний грип....

8. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Верховна Рада на тому тижні прийняла закон який регламентує встановити ціни на ліки станом на літо 2008, а поки той закон не підписав наш президент (або ветанув його) треба всі ліки продати по теперішнім цінам. Ось і створюють попит на ліки.

9. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Вберегтися тіки маскою і мазати в носі оксациліновою маззю. Вона антизапальна, противірусна...
    А ще бажано поменше контактувати з народом...

Між іншим читав на одному форумі де якийсь чувак говорив з подругою, яка працює в Києві диспетчером авіарейсів. Кароч ситуація така шо весь цей свинячий грип іде з америки. А всі літаки що літають з тих країн роблять пересадку або підзаправку у Львові, або на зах. Україні. Тому може воно звідти.

А якшо нас хтось і травить, то точно не баба з косою, а Яник=)) Не даремно ж тіки Західна Україна хворіє, де всі проти нього=))

Але то все жарти! Бережіться...

10. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Так дійсно, але не все так добре, як говорять по зомбіящику!!!! Насправді все набагато гірше, просто не все говорять людям, щоб не було паніки. Можливо воно і краще!!! Але я дзвонив до знайомої яка працювала в областні лікарні Тернополя, (зараз вдома) то вона казала, що насправді все набагато інакше і смертність, тільки в їхні лікарні перевищує в десятки разів саме від пневмонії і саме молодих людей, ніж говорять СМІ. Я не хочу нікого страхати, просто для загальної інформації.

Останнє редагування: 30 жов 2009
  11. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Скажу вам по секрету, з телефонної розмови (знайома дзвонила) з лікарем на топольній, так от в них летальних випадків просто тьма цифру неназивала вдіяти нічого неможуть...
    В Бібриці померла новонароджена дитина (3 тижні) робили розтин легені чорні і тверді як камінь.

12. @ndriy

@ndriy Active Member

VW Т4
    Народ живу на топольній під лікарнею! в лікарню черга шоб зайти аж на двір! боюсь на двір виходити((((( знайомі лікарі кажуть шо викликів в 4 рази більше ніж мало бути! лікарств нема! то повна торба(((((

13. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Ну та то очевидно, бо він тут півроку тому почався, то його так би мовити "родіна" - мексика і сша, каліфорнія.

Якщо я правильно розумію статистику то тут зафіксовано 12466 госпіталізацій з грипом (всіх типів як я розумію) і 530 смертей за останні три місяці по всіх штатах.

Тримайтеся друзі. Мені також виглядає що то спецом паніку хтось наганяє (треба гроші на вибори????) - тут думаю ситуція десь така сама - але американи з фірми ходять, мило усміхаються як завжди і готуються святкувати хеловін - ніякої паніки.
    Хіба що понаставляли всюди тюбики з рідиною для дезиінфекції рук.

Грубо говорячи - якщо я все розумію правильно то простий грип, проте троха небезпечніший як звичайний, бо може дати ускладнення.

Проте берегтися треба - наступний зїзд в масках, всіх в кого температура - забанити негайно! :haha:

+1 до Маркелла, доброго здоровя (і щастя) всім.

Останнє редагування: 30 жов 2009
  14. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Скажу і я свою думку. . . Паніку розвели, що ппц. В тій державі ніхто нічим не думає.
    НАРОД, виступала сьогодні по радіо професор Львівського Медичного Універу. . . так от золоті слова сказала: ''борони Боже купувати ліки в аптеці. Є калина, є малина!''
    Від себе додам, зубчик часника з салом і запити 50гр. з перцем! Жили колись наші люди і не знали, що таке звичайний грип, а тут тобі і свинний, і курячий. . .

15. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Підтримую, проте коли йдеться про лікування дитини і вагітної дружини, такі засоби їм аж ніяк!

16. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я погоджуюсь, що менше ліків - довше жити, але у мене сину 7 років і вже сутки температура під 40 і я йому 50 гр. з перцем не дам, а від чаю з малиною чи липою його "вивертає". Дружина вагітна теж терпить як може (без медикаментів), один я приняв на "грудь " 350 гр. горілки з перцем, часником з салом закусив і зараз сиджу як "наркоман".

• Подобається Подобається x 1
  17. serg9

serg9 Місцевий

VW Passat B4 2E 1994
    ну не знаю хлопці, як у вас, але я сьогодні добряче покрутився по Франківську, то майже всі люди ходять в масках, аж жах збирає, такого я ще не бачив. і хочеться вірити що це все брехня, але і одночасно якось трохи неспокійно.

18. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Друже, мені здається, є підстава для дзвінка в 03.

19. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    ввечері спеціально слухав польське радіо зет:ця новина в них на першому місці!але границі наразі відкриті.
    знайомий щойно поїхав в поляндію,завтра буде "з повротем".розпитаю шо там.

20. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Зранку зробив виклик дільничного лікаря(вирішив поїхати сам, а не по телефону) і при мені телефон просто розривався (викликів тьма), лікар на місці приймав тільки з 15-00, прийшов приблизно о 14-00 (сам теж видно вже щось підцепив) послухав, подивився, виписав цілий список ліків і все....а далі чекати результату.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)