Вчора появився якийсь специфічний свист в салоні.. як розігнатися десь до 60-80 (але не завжди) появляється якийсь дивний звук десь в районі щитка чи навіть трошки лівіше від нього.. звук такий ніби якийсь афігенний воздухан в салон йде і я їду 140 :grin: коли натискаю на тормоз і трохи скидаю скорість та фігня пропадає.. думав шо це кришка тосолу стравляє повітря але відкрив вікно і визначив що це не вона.. саме цікаве шо там під панеллю нічого нема :? шо порадите??
Відповідь: Свист в салоні.. впринципі я в себе його знімав, не відкручуючи спідометра,тільки нижню пластмасу під кермом де запобіж., потім акробатичною майстерністю запихав руку аж до щитка ззаду відєднював трос, витягував через моторний відсік, відєднював там, викидував його, і ставив новий, але можна ше і старий змастити маслом, якшо він сухий, тому свистить.
Відповідь: Свист в салоні.. поставив новий.. сьогодні їздив трохи то він не свистів.. будемо рахувати шо причина була в тросіку спідометра
Відповідь: Свист в салоні.. звук пропав але тепер чути постійно як він крутиться.. тихенько але всерівно чути.. шей прискорюється шо не дивно.. шо порадите?
Відповідь: Свист в салоні.. Приклей стрілку на 200 і відєднай нах тросік... :grin: :grin: :grin: А якщо серйозно - то ливкни туда троха масла. Має перестати.
Відповідь: Свист в салоні.. шоб це зробити треба знімати?? бо я там з тими гумками трохи на****ся :/ може змастити той кінець шо входить в спідометр?? його можна мазати взагалі чи ні??
Відповідь: Свист в салоні.. в мене також скрипить трос мені казали шо я неправильно запхав його в щиток , треба витягнути в перепхати там якось.
Відповідь: Свист в салоні.. я теж думав так але я думав шо слабо насадив.. короче як буду розбирати панель то подивлюсь