Талон для порушень

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем t1tan41k, 3 вер 2010.

1. t1tan41k

t1tan41k Новачок

Renaul kangoo 1,2
    Всі привіт!
    Я загубив талон для порушень(в моїй ситуації забрав ДАІ але я побачив це аж після розмови на другий день, і я нічого не можу доказати і навіть незнаю хто це був,звонили робітники ДАІ і він каже шо в ньго немає(і некажуть хто це))
    Підкажіть як його відновити!
    Будь-ласка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    іди в ДАІ де здавав на водійські права. говори, шо загубив/собака погрзла/жінка(мама) постірала і тд ітп. будуть відновлювати. краєм вуха чув, шо десь 1к грн коштує відновити той талон

3. t1tan41k

t1tan41k Новачок

Renaul kangoo 1,2
    проблема в цьому шо я ходив в ДАІ і вони кажуть шо треба ще раз на права перездавати,потім я пішов в МРЕВО та мені тоже сказали шо треба здавати на права!
    але я чув що просто можна відновити без перездачі,і там в МРЕВО на стіні пише що треба для одержання нового талона для порушень і там не пише що треба перездавати на права!це або мене хочуть обманути і ніхто з працівників нехоче цю роботу робити!

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    вот береш секретарку/дайця чи кого там ше з екзаменаційого кабінету і ведеш то того стенду, тикаєш пальцем і робиш.
    варіант нормер два: береш рішалкіна, даєш йому стільки скільки скаже, трошки чекаєш і вуаля - маєш новий талон попереджень.

а перездавати треба у випадку, коли в тебе весь талон продирявили (шось в тому роді).
    і не вздумай казати, шо в тебе дайці його забрали!, а то ти, мабуть, так і сказав, шо забрали ...

5. t1tan41k

t1tan41k Новачок

Renaul kangoo 1,2
    ні,я такого не говорив,я знаю шо там вже буде зовсім друга розмова!
    там просто на стіні є одна проблема коли відновлювати талон треба мати з собою старий а вмене його немає!

6. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    якась нісенітниця.... я хочу відновити новий, але мішу мати старий... а якшо старий згорів, загубився, нк нема - то шо тоді ?? о_О.
    кароч, шукай рішалкіна і відновляй. бо без талона попереджень неможна кататись

7. Васьок або ZiK

Васьок або ZiK Active Member

VW Golf 4 1.6 99 SR V8
    тоді береш коктель молотова , кидаєш в управління ДАІ , після того вони десь місяць не зможуть вийти на роботу , бо не буде на чому , таким чином халява , ше варянт , то саме зробити з верховною радою , звичайно особисто мені 2 варянт більше подобається

• Подобається Подобається x 1
  8. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Трохи відійду від теми: дружина випрала мій талон(8років поспіль) і мені треба було платити за перездачу іспитів в МРЕВ і робити новий документ на право язди.
    На даний час взагалі немаю того талона (вже більше року) і навіть незнаю де він!!!

9. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    А в нього на даний момент ще записують?????

10. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    ніц не записують (раніше, коли вилучали права, то записували, а тепер замість прав дають тимчасовий), але має бути. В мене за всі роки водіння разів 5 просили показати

11. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Якщо дайці вилучають права з приводу аварії і тп то лишають тобі талон з поміткою коли права вилучені і ти до суду катаєшся без прав на талоні

12. Kukurudza

Kukurudza Початківець

VW Golf II 1.3 1989
    В мене така ж ситуація, талону попа, хотів міняти знайшов людину він сказав біля 600грн., поки я почухався його погнали з роботи. Знайшов другого той розводив на 1000 грн. мед справку ... І я вирішив пішли вони На... Зупиняють даю все крім талону потім кажу, а талон ось здалеку і все. До чого це все, була інфа в газетах, що їх мають відмінити, коли ти порушуєш гаєць пише в талон порушення ти мудра людина йдеш на суд і суддя рішає в твою користь. Який ху буде в талоні запис стирати чи міняти?

13. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Тепер уже ні - видають тимчасовий талон на право керування

14. t1tan41k

t1tan41k Новачок

Renaul kangoo 1,2
    ...пишіте ше якісь повідомлення що до теми я все читаю!
    просто я чув якщо в тебе немає талона то штраф - 600 грн,машину на штрафплощадку,і лишають прав!

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Це коли таке ввели? В мене співробітник помяв нашого ДіноГрея з місяць назад - то їздить по талону той що до прав прилагається.
    А ти звідки про ті тимчасові взяв?

16. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    видається "тимчасовий дозвіл на право керування транспортними засобами" дійсний відповідно до ст 265-1 КУпАП три місяці. 20 серпня мав дтп, ДАІ видало таку штуку

17. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    у мене таж сама ситуація була. Був виписаний тимчасовий на 3 місяці(права забрали). Через місяць після рішення суду забрав.

18. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Тобто це новий талон, не писали на тому жовтому, що до прав додається?

19. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    Саме так, повністю окремий талон, тепер і надалі так і будуть видвати. Тому ДАІ і думають про те, щоб повністю відмінити талони до посвідчень, тому що тепер вони взагалі стали непотрібні

20. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Що прада то правда - в мене пластикові права і ТП, той талон в кишені ні в тин ні в ворота. Якщо раніше на ньому писали порушення то тепер подають в суд, дирокол нічого не дає. Логіки в тому папірчику немає зовсім.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)