Тече рульова рейка ...

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем arseniy91, 29 лип 2012.

1. arseniy91

arseniy91 Початківець

VW Golf II
    Усім доброго дня.. В мене тече рульова рейка (так сказали на СТО) ...
    В мене ГОльф 2 1991 року. Стоїть гідропідсилювач. Задовбався доливати масло для нього ... Тепер питання: Якщо я знаходжу рульову рейку б.у зараз її шукаю то мені потрібен гідрач який підходе до неї. Чи я пишу в постах ШУКАЮ РУЛЬОВУ РЕЙКУ з ГІДРОПІДСИЛЮВАЧЕМ і мій підходить до неї. Розясніть ситуацію ...

2. Nikel

Nikel Початківець

Форд Проба 98.р.в
    А чому стару не реставрувати????

3. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    знайомий відреставрував, проїхав аж 10т, вчора потекла струмочком:) Зараз в пошуках нової, до того робив реставрацію два рази....

4. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    в цьому випадку найкращий варіант це бу з Європи. реставрація то все до одного місця

5. arseniy91

arseniy91 Початківець

VW Golf II
    Теж чув що реставрація не найкращий варіант !!! Ще один доказ ...

6. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Якщо хочете щоб рейка після реставрації ходила довго то бюджет даної маніпуляції має перевищувати 50% вартості нової, бо в гарній майстерні мають замінити всі резино-металеві частини, підшипники, втулки, відполірувати рейку, замінити обойму золотника, можливо і сам золотник. Якщо це все порахувати то нетронутим залишиться лише корпус, трубки і болтики з гаєчками. Вартість моєї рейки від 4500грн а реставроція коштує 2500+ при виконанні всих вище описаних дій. А якщо якийсь дядя в гаражі замінив сальники і можливо втулки то рейка може й 10тис непробігти бо на самом валу залишилиса заусениці чи виробітка що й призведе до соплінь і підтікань. Купувати б/у як лотерея краще вже взяти турецьку або на крайній випадок китайську (доречі з амулета підходить) і спокійно відїздити 60,80,100тис(як повезе)- це моя думка!

7. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Купував років 5 тому здається турецьку на Гольф 2, навіть і 10 т.км не проїхав. Викинув.

8. arseniy91

arseniy91 Початківець

VW Golf II
    Знайшов у Львові ...

Каже що деталь (рейка) з Польщі ... Поставлю, побачу, скажу ...

До речі може хто скаже заодно, в мене не працює на спідометрі рахувальник кілометражу (пробіг) як поладнати ? Чи потрібно нову панель ..

9. top

top Active Member

Vw Golf II 1.3 МН ,2Е3 ,1989.
    Vw e-up 2014 .
    Привіт
    Потрібно розбирати і дивитись. В 70% можна зремонтувати .
    В гіршому випадку - поміняти одометр .

10. arseniy91

arseniy91 Початківець

VW Golf II
    Що таке ОДОМЕТР ? І як ремонтувати ? Хоча б принцип ?

11. юрий777

юрий777 Active Member

VW Passat B3 1.8 ААМ 1993
    ОДОМЕТР - это как раз и есть "рахувальник кілометражу" (циферки которые ты видишь на спидометре)...
    разбираешь и смотришь, что именно сломалось и не работает...

Останнє редагування: 9 сер 2012
  12. kym

kym Аксакал

a 100
    Воно то так тільки спідометр - то коли механічних рахунок, а одометр коли електричний рахунок і сильно там не порозбираєш і не поремонтуєш..... причому з одометром простіше... як не працює то в основному десь немає контакту або розєм розбитий.

13. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    Спідометер то те, що показує швидкість (тобто стрілка в більшості випадків), а одометер то те, що показує пройдений шлях і їх є три види(основних):
    1. Коли все механічне(тобто є трос і рахуються кілометри на чисто механічному приводі), поламатися там може тільки якась шестерня в середині панелі приладів чи на пририводі троса спідометра в коробці передач.
    2. Коли є далі механічне табло на панелі приладів(подібне як в першому виді), але рухає ці всі кружечки вже не чисто механічна передача від коробки, а електро мотор, який працює від імпульсів з датчика швидкості з коробки передач(тобто вже не має троса). Тут якщо спідометер працює(тобто стрілка рухається і показує швидкість, то значить датчик справний і в коробку лізти не має сенсу), але не працює одометер(то те що рахує кілометри) і тут в 40% випадків не має хорошого контакту в панелі приладів, або ще 40% полетіла механчна шестерня в самому одометрі, а решта 20 ще якісь варіанти(щось перегоріло для прикладу на самій платі приводу одометра).
    3. Коли і привід є електронний і замість кружечків які рухаються механічно є електронне табло, тут вже якщо не працює одометер, швидше за все щось перегоріло на самій платі, або датчик швидкості в коробці, або не має контакту хорошого, тобто ту вже майже на 100% чисто електронна проблема, а не механічна.
    Так що спершу треба оприділитися який саме тип стоїть і тоді вже думати куда лізти. Удачі в вирішенні проблеми!

Останнє редагування: 10 сер 2012
  14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097

взагаліто спідометр то є вимірювач швидкості (Speed - швидкість meter-вимірювач) і може бути хоть стрілочним хоть цифровим,
    а одометр (назва походить від грецьких слів hodōs — шлях, дорога та mētron — міряти)
    це є вимірювач відстані

15. hobyt15

hobyt15 Початківець

Seat Altea, 1,6 MPI
    Колеги, хто підкаже? Гольф 2, 88р.в., 1.3 карб. Хочу змінити рульову рейку. Є якісь особливості у виборі рейки? Знаю там є якась певна кількість шліців(чи то зубців)))). Як зорієнтуватись????

16. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Знімаєш з машини рульовий карданчик і з ним ідеш шукати рейку, бо ВАГ випускав зовні ідентичні рейки але з трьома різними шліцами (крупний, середній і мілкий). Або як варіант якщо знаходиш ідеальну рейку наприклад з крупним шлішом (а в тебе стоїть з мілким) то шукаєш додатково карданчик з крупним шліцом. На рульовий вал посадка у всіх одинакова.

• Подобається Подобається x 1
  17. gtc

gtc Новачок

Деу
    Панове, порадьте, будь ласка, майстра по ремонту/реставрації рульових у Львові.

Або допоможіть у такому питанні: я мав попередню домовленість зі Святославом (Nikel), але з понеділка (03.06) у нього щось з телефоном (вхідні дзвінки заблоковано оператором) - може хтось може з ним зконтактуватись або має інші його контакти?

18. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Яка машина?

19. gtc

gtc Новачок

Деу
    Деу Нубіра

20. EvilDrim

EvilDrim Новачок

VW Golf2
    Не має значення не треба гідропідсилювача. Просто купляєш Рульову рейку ставиш її і там всьо підходить. У мене є рульова до гольфа 2 коштує - 500грн. Гарантія 2 тижні на установку і провірки рульової. Пересилаємо новою поштою або інтаймом. В мене просто свій автошрот по різним запчастинам б.у. Якщо зацікавило дзвони тел. 0666303323

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)