Терміново продам VW Т5. Третій власник (Німеччина, Польща, Україна), без пробігу по Україні, місць-3, гідропідсилювач керма, іммобілайзер, центральний замок, кондиціонер, ел. підйомник шиб, ел. складані дзеркала, регулювання фар, регулювання керма по вильоту і нахилу, бампери нефарбовані, пластмасові надколісні арки, теплозахисні вікна в кабіні, додаткові вікна з обох боків (як у вантажно-пасажирського), радіо, CD. Доброму покупцеві - цікаві додатки. 0679377330; 0974750415 Деталі - в моєму гаражі.
Бус шанований і доглянутий. Пробіг оригінальний, постелена нова підлога, оливу поміняла (купую тільки в Польщі), замінила також одну свічку розжарювання, фільтр оливи. За ту ж ціну в додаток даю другий ряд сидінь і 4 літніх колеса (диски з гумою).
Темі ап! Чи то народові не треба на зиму файної великої теплої хати на чотирьох колесах? Чи нема на мою тему nzi, щоби поворожив, після яких свят мого буса купить хтось із Клюбу...
)))) Великий ахалай махалай каже що буде щастя тому хто купить даного коня, буде їздити і горя не знати)) темі ап удачі в продажу
Треба питати ахалая-махалая. Жарт. Але чому дверцята не з того боку - сама не знаю. Я - третій власник. Пробивали того буса по VIN-у (народився в Німеччині), в головній комендатурі поліції у Варшаві мені навіть показали ім"я і првзвище німця, який був першим власником, його домашню адресу, буса дивилися спеціалісти. Один сказав, що такі робилися на Азію. Що це може означати - не знаю.
Вітаю всіх, хто зайшов у мою тему. Життя - то вічна школа. Процес продажу мого Т5 також мене багато чого навчив. Нині мала зустріч із черговим потенційним покупцем. Продажем авт не займаюся ані професійно, ані для збагачення, але враження про автомобільний ринок у Польщі і в Україні у мене склалося. І напишу його чесно і відверто після того, як у моєму гаражі навпроти Т5 буде стояти "продано" (щоби не було тенденційним). Але перед тим хочу попросити тих, хто заходить сюди (а отже шукає для себе вірного друга на чотирьох колесах): напишіть, за якими головними характеристиками ви шукаєте собі авто.