Власне прийшов час продати своє авто, продати треба терміново, бо чекає інше авто (завдаток даний). Про авто: VW VENTO 1994р.в. комплектація GL колір червоний 1.8 моноінжектор ААМ (55kW) 4 електросклопідйомники електролюк (скляний, 2 положення) оптика HELLA, ПТФ HELLA губа в бампері VR6 затемнена дорогою плівкою легкосплавні диски Р14 нова гума диван роздільний з підлокотником маг-ПІОНЕР(касетнік), колонки-ПІОНЕР 165мм 4шт./в дверях розхід реальний 6,5-траса, 8-місто потрібно поміняти пороги і обробити днище Київська реєстрація ТЕРМІНОВО ЦІНА - 5000у.о. для торгу, щоб забрати 4500у.о. 067-311-5шість-2два Іван Фото можна глянути в моїй темі http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=4841 свіжі фото зроблю завтра, післязавтра.
ну якщо порахувати скільки прийшлось в ту машинку вкласти, то ціна більш менш нормальна але засмучує моноінженктор на такій машинці
Нічого дивного... Брав в Києві, (розхід на дорогу туди-сюди), може вклав трохи і т.д. Я 3 роки тому за Г2 1,3 дав 4,5 тис. у.о. Знайомий казав, що в Києві за ті гроші можна було GTI взяти, але я не готовий був їхати з кимось туди, шукати, везти... Тепер деколи трохи шкодую. Але тішу себе тим, шо попався мені хороший Гольф, а з тим GTI невідомо скільки треба би було вкласти ще. По темі: щось дешево... Потребує серйозних вкладень?
так хочу продати за 4500у.о., бо вклав в неї багато (4 підшипники ступиці Ровіль, 4 аморти Більштайн, 2 рази гальмівні колодки, гальмівні вентильовані диски Брембо, сайленти задньої балки, кульові опори), але не планую ці гроші повертати... якщо для себе, то потребує перефарбування, а дешево, бо терміново... ще додам ТО2012 пройшов в березні
це нормально, ринок міняється, ціни плавають я гольфа купив за 3700 і через два роки продав за 4400, при тому я не вкладав в нього нічого, просто підтримував в нормальному стані друже, звиняй, але це що ти перерахував - це не вкладення в машину, це просто планова заміна розхідників. Не заміниш - не поїдеш, а як поїдеш то хреново. Ти б ще масло і бензин відніс до ВКЛАДЕНЬ
Продаж продовжується, кину ссилку з авто.ріа, бо фотки "завеликі" для клубного сайту http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_3287689.html я не так висловився, мав на увазі, що не збираюсь повертати витрачені кошти на авто.
Отже продається тільки авто, без документів (залишив собі). Комплектація: VW VENTO 1994р.в. комплектація GL колір червоний 1.8 моноінжектор ААМ (55kW) 4 електросклопідйомники електролюк (скляний, 2 положення) оптика HELLA, ПТФ HELLA затемнена дорогою плівкою диван роздільний з підлокотником Ціна -1500у.о. Якщо за тиждень не продам, буду продавати по запчастинах (дорожче звичайно). Орієнтовні ціни в у.о.: Бампер передній 50 ПТФ(лінза)+повороти в бампер передній 50 Решітка радіатора 20 Фари+коректори 70 Капот 50 Крила (праве+ліве) 40 Двері 4шт. 100 Кришка багажника 50 Задній бампер 40 Задні ліхтарі 50 Дзеркала (праве+ліве) 20 Передні сидіння+Задній роздільний диван з підлокотником+Дверні карти 130 ЕСП+проводка+кнопки (4шт) 200 Установочний комплект 1.8 600 Радіатор+вентилятор 50 Бак+паливний насос 50 Комплект ГУР (насос, рейка, бачок, шланги) 100 Вакуумні замки дверей+Компресор 50 Приборка 30 Торпедо (чорна, мяка) 30 Передні гальма 239 мм. Установочний комплект 50 Балка задня з барабанами 50 Амортизатори+Пружини 200 Механізм двірників (двигун+трапеція) 40 Диски R14+резина зимова 150 Кузов 100
Звичайні оригінальні диски з BMW E30 R14 4x100 ET35 ЦО 57мм потребують фарбування, фото закину, якщо піде по запчастинах.