Тех талон на старих номерах

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Yur, 9 кві 2008.

1. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Така ситуація. В мене на машині пройдений техогляд до 2009 року, але справа в тому, що на тех талоні написаний номер авто колишній. Тобто коли я переписав машину на себе то тех огляду не проходив(лишні 250гр треба викидати). Тепер вмене нові номера автомобіля, а на техталоні вписані старі,на звороті написаний номер кузова моєї машини. Чи можу я мати якісь проблеми пи зупинці ДАІ. і шо їм казати в такій ситуації:roll:........

2. Miha

Miha Місцевий

Renault Kangoo 1.5 dci 2005
    Клубна карта:
    000408
    Відповідь: Тех талон на старих номерах

і я так їздив дуже довго, проконсультувався в Даішника, він мені сказав що це пофіг, бо дана авто має тех огляд, там ж шасі написане?, в мене був інший номер держ. реєстр. а тех талон, з номером кузова, непереживай і гунурово їзди і ржи прямо їм в лице

• Подобається Подобається x 1
  3. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    хочу підняти ще раз це питання бо зтикнувся з вибором, робити ТО на нові номера чи не робити, і на що можна офіційно налягати коли зупинять?

4. Barkas

Barkas Початківець

сaddy 2.0 SDI
    полюбому робити якшо не хочеш протоколів хапнути, і то на протязі 10 днів з моменту перереєстрації.....

сам попався на таке:boredom:

5. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    а тебе часом не розвели, бо тут от пишуть шо пофіг...?!

6. нанаєць

нанаєць Active Member

VW Vento 1.8 ABS
    Клубна карта:
    000076
    наскільки мені відомо коли знімаєш машину з обліку то здаєш в МРЕО і талончик техогляду і відповідно коли ставиш на облік ще раз проходиш техогляд але вже з новими номерами. якщо я помиляюсь можете мене виправити...

7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    незнаю, талон ніхто не забирав!

8. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Не забирають талон.

9. Barkas

Barkas Початківець

сaddy 2.0 SDI

хто пише??? якшо хтось їздив і йому не попадався прискіпливий даєць, який не звіряв номер на толоні з номером машини, то це не означає що так можна...

а вже як зловлять, то можеш налягати що б хоть написали не 1 частину ст.121 (340-425грн), а ч.5 тої ж статті(170-255грн.), бо фактично машина техогляд пройшла, а просто ти не "своєчасно" оформив.

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Є прийнята процедура заміни при зміні номерів або відновлення коли загубив чи пошкодив. В МРЕВ є документи з її описом. Заїдь на Апостола, попитайся а потім розкажи про деталі тут, думаю, багатьом буде цікаво.

11. Yur

Yur Місцевий

MAN F2000 19.403 Commander
    Ну то що там з деталями??? Потрібно офіційно проходи нове ТО, чи можна сміливо відїздити на старому талончику???

12. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Юра в тебе авто непарного року, тобто ТО проходити в наступному році, тому катайся з талоном на старих номерах, а в випадку зупинки і наполяганні на виписці штрафу кажи що лишилося пів року до проходження планового ТО, часу немає.... ну і так далі. А по законам ти маєш пройти ТО в триденний строк, а їздити з талоном в якому держ номер неспівпадає з тим який на авто це порушення(статтю писали вище).

13. Саша Шеф

Саша Шеф Новачок

Golf III
    Я переоформляв машину, тому що їздив по дорученню. То перед видачею нових номерів техталон забрали, хоча там було пройдене ТО до наступного. Кажуть обовязкова процедура

14. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Техогляд заново проходити не потрібно, але ОБОВЯЗКОВО!!! мають бути квитанції про сплату податків!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)