Така ситуація. В мене на машині пройдений техогляд до 2009 року, але справа в тому, що на тех талоні написаний номер авто колишній. Тобто коли я переписав машину на себе то тех огляду не проходив(лишні 250гр треба викидати). Тепер вмене нові номера автомобіля, а на техталоні вписані старі,на звороті написаний номер кузова моєї машини. Чи можу я мати якісь проблеми пи зупинці ДАІ. і шо їм казати в такій ситуації:roll:........
Відповідь: Тех талон на старих номерах і я так їздив дуже довго, проконсультувався в Даішника, він мені сказав що це пофіг, бо дана авто має тех огляд, там ж шасі написане?, в мене був інший номер держ. реєстр. а тех талон, з номером кузова, непереживай і гунурово їзди і ржи прямо їм в лице
хочу підняти ще раз це питання бо зтикнувся з вибором, робити ТО на нові номера чи не робити, і на що можна офіційно налягати коли зупинять?
полюбому робити якшо не хочеш протоколів хапнути, і то на протязі 10 днів з моменту перереєстрації..... сам попався на таке
наскільки мені відомо коли знімаєш машину з обліку то здаєш в МРЕО і талончик техогляду і відповідно коли ставиш на облік ще раз проходиш техогляд але вже з новими номерами. якщо я помиляюсь можете мене виправити...
хто пише??? якшо хтось їздив і йому не попадався прискіпливий даєць, який не звіряв номер на толоні з номером машини, то це не означає що так можна... а вже як зловлять, то можеш налягати що б хоть написали не 1 частину ст.121 (340-425грн), а ч.5 тої ж статті(170-255грн.), бо фактично машина техогляд пройшла, а просто ти не "своєчасно" оформив.
Є прийнята процедура заміни при зміні номерів або відновлення коли загубив чи пошкодив. В МРЕВ є документи з її описом. Заїдь на Апостола, попитайся а потім розкажи про деталі тут, думаю, багатьом буде цікаво.
Ну то що там з деталями??? Потрібно офіційно проходи нове ТО, чи можна сміливо відїздити на старому талончику???
Юра в тебе авто непарного року, тобто ТО проходити в наступному році, тому катайся з талоном на старих номерах, а в випадку зупинки і наполяганні на виписці штрафу кажи що лишилося пів року до проходження планового ТО, часу немає.... ну і так далі. А по законам ти маєш пройти ТО в триденний строк, а їздити з талоном в якому держ номер неспівпадає з тим який на авто це порушення(статтю писали вище).
Я переоформляв машину, тому що їздив по дорученню. То перед видачею нових номерів техталон забрали, хоча там було пройдене ТО до наступного. Кажуть обовязкова процедура