розкажіть кому при переоформленні видали тимчасотвий... Що проходити в мрев щоб переробити на постійний пластиковий.. я в квітні переоформляв куплену авто і ще 10 днів залишилось щоб поміняти. коли я приїду в МРЕВ то тільки заплачу в касу гроші і мені перероблять чи знову процедура провірок з угонами, криміналістами, ітд....??? скільки це вартує по грошах? офіційно і скільки вартує якщо будуть допомагати рішали..??? питання виникло бо маю спланувати вихідні а незнаю скільки часу це займе у субуту!
В мене подібна ситуація, недавно був в МРЕО, то мені сказали так, якщо через рішал то виходить десь 500-600 грн +/-, якщо самому, то можу сказати що офіційно в касу треба заплатити 350 грн +/- за пластиковий техпаспорт, потрібно написати заяву на перероблення тимчасового на пластиковий походу в 2-3 віконці це роблять, але зараз так як мені казав один рішала, треба ще обовязково до того всього довідку що машина не в угоні, хоча як на мене маразм, бо ти її власник Всі ціни які я вказав то якщо ти не провтикав чек що ти сплатив мито на обєм моторо коли ставив машину на себе, якщо ні то ще +/- 180-200 грн!!!
коли я робив десь місяць тому (в суботу) то людей було купа і в мене зайняло так: отримання відповіді з МРЕВ іншої області - 1 годину роздрук заяв - 5 годин (бо ще на обід попав) перевірка на угон 20 хв і 50 грн заяву так і невдалось подати в той же день вівторок подача документів - 30 хв і двацятка шоби пришвидчити і десь через 1,5 години я отримав техпаспорт на руки
вписувати кажись дозволили знов але то по чуткам точно я не знаю на дружину оформив доручення так і їздить.
щоб не створювати нової теми ще 1 маленьке питання, може хто знає скільки коштує переробити пластикові права? Дружина хоче переробити з дівочого прізвище на моє. там тре також цю медичну довідку чи це тільки в касу оплатити і все?
Хлопці незабувайте що при проходженні ТО буде необхідна медична довідка всих хто вписаний в тех паспорт.
вписувати в техпаспорт можна (але ніби має бути одне прізвище)- робив кілька днів тому, поставив машину на дружину і вписав себе у техпаспорт на керування. спочатку теж дали тимчасовий, через тиждень без проблем поміняв на постійний без доплати (все сплачуєтся в день реєстрації - якщо ти зняв машину з обліку в тій самій області де і ставиш тобі одразу мають дати постійний - якщо він є ) - до обіду здав після обіду забрав.