Тюнинг-Развод от Святослава

Тема у розділі 'Тюнінг, косметика і звук', створена користувачем SergioWW, 12 сер 2009.

1. SergioWW

SergioWW Початківець

VW Bora 04/05 BFQ 1.6. FDH
    Тюнинг-Развод от Святослава Семашова

Всем Привет! Вот появилось желание известить все авто-форумы о человеке, который берет деньги и ничего в замен не присылает, его телефон +38-063-396-88-85, зовут Святослав Юрьевич Семашов г.Львов, его Р/С 4405885220675224 (приват-банк) занимаеться как он мне сказал тюнингом, возит с Польши. Суть проблемы: нашел его координаты по телефону договорились о некоторых деталях сказал после оплаты срок поставки с его слов около 10-14 дней (щас уже непомню), заплатил деньги 10.07.09 щас 12.08.09 каждый раз отмазываеться что мол забыли Ваш груз поляки положить в Польше, уже второй раз такое буровит, понятное дело что это не так. Думаеться мне что я такой не один, вот в целях предотвратить такое наглое сотрудничество и решил об этом Вам всем написать. Кормит постоянно всякими завтраками, отключает телефон, говорит что всегда занят, нехочет разговаривать, невыполняет свои обязательства перед клиентом.
    Всякая деталь про которую он говорит что она может быть в наличии, на самом деле ее может небыть. А Вашими деньгами он поработает и прокрутит их месяцок-другой.А потом если повезет то вернет их. Я вот жду чтоб он мне уже не товар а деньги прислал обратно.
    Вконце концов он мне промычал что я таким не занимаюсь, извени, запорол, денег нет но постараюсь вернуть. Как с таким человеком можно работать?
    Его слова: Доставка любых товаров с www.allegro.pl
    Дёшево, быстро! - Есть полный бред, ПРОВЕРЕНО!

Будте внимательны. Человек в работе неадекватен, наглый, хитрый (ушлый) хочеться еще перу слов написать,но придержусь цензуры.

Кто что знает про такого человека? Знаете где он находиться во Львове?

Останнє редагування: 12 сер 2009
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    У мене минулого року бла схожа ситуація з ним. Приїхав я до нього в магазин, хотів замовити фари до своєї машини. Сіли за інтернет, знайшли на Ебеї десь за 240, домовились, що за 300 баксів він мені їх організує протягом 1-4 тижнів. Половину суми 750 гривень я дав вперед і став чекати. Коли пройшов місяць, став звонити, але це виявилося непросто, телефон майже весь час виключений. Приїхав в магазин , він постійно був закритий, потім мені сказали, що того магазину вже енма. Дуже рідко, але вдавалося дозвонитися. Коли чувак брав трубку, то клявся божився шо замовлення виконає , посилався на якісь проблеми з доставкою, годував "завтраками", словом все як у тебе. Я став в інтернеті шукати про нього інформацію і вияснив, що він працює практично на всіх інтернет-аукціонах і автофорумах, і дуже багато про нього таких відгуків. Я уже став думати як його взяти за яйця і повернути свої гроші, але тут, о диво, коли пройшло 5 місяців, отримую дзвінок від Святослава. Мовляв я в автобусі їду з кордону, приїзжай на автовокзал, забирай товар, коробка велика. Я доплатив 750 грн і забрав свої фари. При цьому курс долара вже був зовсім інакший, так що в цьому питанні ще хоч нормально розійшлися. Чувак каже, типу ти там напиши на форумі, що "довго але гарантовано"... Ну от, пишу :) Якшо маєте залізні нерви, то можливо і можна з ним мати справу, правда тільки, якщо ви зі Львова бо тут хоч можна якісь способи впливу знайти на нього, а як тобі зараз з Харкова вимагати свої бабки у цього лєтучого голандца, я не уявляю.

3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    моя думка - яйця йому відірвати і на кол посадити. напиши - довго але гарантовано - повний брєд. Щей людей підставляє.

думаю краще позвонити до нього і під причиною "домовитись про товар, типа ти вже якийсь новий чувак і надибав його в інеті, щоб він не догадався хто ти" зустрітись і як дати П..ЗДИ!!!!!!!!!! ще й харю розквасити в бордюр. А на останок можеш ще й мєнтам здати. за аферизм.

4. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Я думаю що паспортні дані людини на нашому форумі не дуже законно, можна получити по шапці...

5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    це нормально. від кого по шапці??? нас багато, нас не подолати))))))))

• Подобається Подобається x 1
  6. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Я думаю тобі ще трошки треба почекати,всетаки MARTINI він привіз.P.S.ми своЇх у біді не кидаємо(якщо він Львівський БІЗМЕСМЕН ми йому яйця прижмемо.Будь спок))))

7. SergioWW

SergioWW Початківець

По телефону он мне сказал что не занимаеться продажей сумма которой меньше 15000 грн. я у него спрашиваю так нафига ты обещаешь и берешь деньги? он мне сказал что ошибся, извени, так получилось и т.п., я сказал что не нада мне от тебя деталей которые заказал , а верни мне мои деньги, на что он ответил: хорошо скажу (кому-то там из своих) сегодня отправят, во что я мало верю.

8. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Яка сума була йому перерахована? якщо до кінця тижня не верне тобі гроші напиши його координати мені в пп,там глянем що можна зробити :bomb:

9. SergioWW

SergioWW Початківець

Спасибо, подожду до конца недели, а там посмотрим. Ему пересылал 496,00 за запчасти+% пересылки итого: 498,48грн, назад если мне он будет пересылать то 506,00грн -2% за снятие с карты, Итого 495,88.

10. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Я колись ще крутіше поплатився за "послуги по доставці з аллегро.пл", правда з поляком а не з тим Святославом. Нарахунок Святослава: шукав собі оригінальний бампер передній на г2, дзвоню йому: так, є, точно оригінал, не тайвань і не італія, і ше купу всього можу привезти, приїдь поговорим. Приїхав, його на місці немає, телефон не відповідає, є його продавець. Показав мені бампер, то виявився самий галімий тайванський замінник, навіть не італійський, при чому той мене переконував, що то оригінал, а я не розбираюсь. Для приколу: бампер цільний з губою))), навіть у кращих замінників вони ідуть окремо. Коротше я зрозумів шо з тим Святославом краще справи не мати.
    Тепер сам маю можливість доставки товарів з аллєгро, канал надійний. Кого цікавить - звертайтесь, але попереджаю, що до 1 місяця часу доставка може бути.

11. SergioWW

SergioWW Початківець

12. Адріан

Адріан Місцевий

VW Bora BFQ 2005
    Як то всьо до болю знайомо. Минулого року також попався свої пріколи потім забирав ще пів року. Але повезло вийшов на його однокласника він має будку на автобазарі біля ДАІ чоловік нормальний вроді бандюк якийсь на S-класі їздить, але я тоже незмовчав і з криком душі виклав все як є. Він все зрозумів з пів слова, при мені набрав його і матом йому все пояснив, після цієї розмови через 5-6 днів в мене появились всі мої замовлення :yes: (від деяких відмовився)
    А от далі було цікавіше гроші Св"ятославу віддавав через кілька днів по його дзвінку (мол ти мені винен і то негайно!) Домовились про зустріч в барі Темп на Коновальця, а він там вже вгашений сидить я так зрозумів давно і немає чим розрахуватись, на мене чекає:D
    Ще шось пробував погрожувати, я так зрозумів за пару дріб"язків від яких я відмовився. Короче розрахувався я з ним, як я і хотів, мінімально. Вихожу з бару і думаю блін він ж вгашений завтра нічого не буде пам"ятати:nea: Але все нормально від тоді я його не чув і не бачив.

13. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Я пів дня згадував звідки я знаю того чювачка і згадав(він тобі віддасть гроші)ми уж постараємся....

• Подобається Подобається x 1
  14. vovka

vovka Active Member

ВАЗ 2108 RPD, Ford Fiesta ST
    як виявилося і я його знаю (візуально).. колись на фірмі одній аукціоном пробував керувати :)
    ще тоді пропонував речі з ебая.de привозити.

15. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    Мав таку ж історію з тим Святославом,не звязуйтесь з ним ніхто!!!

16. Lubas

Lubas Active Member

VW VENTO 1.9TDI 1995
    так що, пане SergioWW приїзджай по гроші до Львова, поп"єш Львівського пива, і тд і тп. а Пушкінська - у вас КЛАСНиЙ район!!! (Лагуна, кентукі, гігант,...........)

17. SergioWW

SergioWW Початківець

Спасибо за приглашение -),"Старе місто" і тут продається, гарне пиво! Пушкинская не р-н, это улица-так сказать учебно-студенческий центр, сам там проучился 5,5 лет.

18. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    Одноклубники Ви самі бачите які є (нехароші люди)старайтеся не попадати в такі історіЇ,краще на форумах попитатись за ту чи іншу людину,як вияснилось не один мав з святославом проблеми,а Їх могло і не бути.Шануймося бо ми того варті!!!!!!:drinks:

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    краще на З*їзді обсмокчіть і оботріть це питання з усіх сторін. і прийміть міри до того крєндєля:diablo:.:diablo::diablo: писати не буду. мало хто читає цей форум:nea:

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я уже давно писав про свою історію із тим чуваком, і не тільки я, але ти правильно кажеш , мало хто ЧИТАЄ форум :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)