Якби хто їхав бусом чи універсалом через брюховичі/бірки, тут на зупинці заникався від дощу добрий одмін з ровером. Порятуйте sent from my Galaxy SIII
Безсовісні! Та рятуйте Одміна, хто в Бога вірує! Гляньте, що надворі діється! А вони ще з нього лаха друть!
Можливо біля 8ї буду на Замарстинівській. Зміг би вже катнутися по тебе. Але така ймовірність мала. Якщо ще в 19-40 будеш там, то відпишися тут в темі. Якщо таки поїду - заберу тебе)
Дякую всім, хто рвався рятувати, але порятунок утопаючих самі знаєте чиїх справа рук Доплив додому весь в болоті. Але таки гарно катнувся http://www.sports-tracker.com/#/workout/corradych/csi791havaeic99s
Та то треба дзвонити, а не тут писати про таке - то ж нічого не дало. Хто біля компа сидів і прочитав це - ну куди хочеться виходити в дощ з канапи і бігти по авто і їхати кудись. Хто їде в авто і міг би допомогти - він ж форум в дорозі не читає, бо за рулем. А як не за рулем, то авто не його, також не зможе допомогти Замкнене коло. Дзвони наступного разу!
Воно то так, можна когось набрати, зірвати з дивана, але погодься, в тому таки є свій шарм, якщо ти написав на форумі і відгукнувся хтось, кого ти може й не знаєш навіть sent from my Galaxy SIII
Мартини! Звони, не стесняйся. Я самый близкий походу к Брюхам. Я сам вчера с кумом, тоже под дождь попал на рыбалке. Слава богу пончо спасло.