пропонують вот такий ноут бук Toshiba Satellite P100-429 - Core 2 Duo T5500 1.66 GHz - 17" TFT за 1000 баків новий з Англії. Питання чи варто?
Відповідь: ВАША ДУМКА ! Даєш на гуглах пошук, і дивишся кіко він коштує в україні. Ну і я так розумію гарантії на той англійський не буде ! Тай клавіатура не кирилізована ...
Відповідь: ВАША ДУМКА ! на офіс робота в інеті і з файлами! ну і якісь ігри коли на роботі зкучно і кіно подивитися. Додано через 1 хвилину в нас в магазині десь в районі 1700 у.є. гарантії нема на клаву можна букви наклеїти та і все, хоча для мене то і непотрібно бо вже попамяті знаю. Додано через 2 хвилини мене цікавить може хто більше розуміється чи то добра машина?
Відповідь: ВАША ДУМКА ! Молодець, якщо пам'ятаєш розкладку ! Бо наліпки не дуже практично. Якщо добре товкти по клаві, то вони досить скоро йдуть спати А взагалі різниця відчутна в ціні !
Відповідь: ВАША ДУМКА ! то ше і бандура велика 17 монітор. само більше харить шо нема гарантії але і ціна бля заманчіва. ше подумаю до завтра. Всім дякую. Додано через 1 хвилину а Тошиба взагалі робить хороші ноутбуки ? ? ?
Відповідь: ВАША ДУМКА ! Добре подумай чи тобі потрібний власне ноутбук. Абгрейд буде проблематичний і ДОРОГИЙ !
Відповідь: ВАША ДУМКА ! Комплектуючі всерівно роблять вузькоокі Головне щоб збірка була не українська
Відповідь: ВАША ДУМКА ! то травел. на неосервісі подивись чи є щось,що тебе цікавить.можу зробити тобі там знижку 15-20% від їхньої ціни
Відповідь: ВАША ДУМКА ! Мій перший ноут то був Тошіба. Враження ацтойні. Потім був HP. Це тема. Полюбив я Хюлетт. Зараз купив собі Делл. Теж пре. Мені здається, що тобою запропонований варіант то дорого. 1. Розмір екрану це півсправи. треба дивитися на його роздільну здатність 2. Для прикладу скажу, що мені вдалося вложити в штуку: 1,83 core2duo процик Т5600 160 гб вінт 1,5 гб оперативки екран 1440х900 black (14" чи 15"-хз) wi-fi, bluetooth, cardreader 5in1, vineo in/out, 4 usb, fireware, lan, modem,cd&dvd writer, батарейка на 5-7 годин. що важливо, він не громіздкий і досить легкий
Відповідь: ВАША ДУМКА ! Моя тобі порада: НЕ БЕРИ БЕЗ ГАРАНТІЇ. не знаю чи ти замітив але колись робили речі на вічно а заарз шоб прдати і якість звісно гірша ніж була колись, то замічається не тільки в техніці. Ти скажи для яких цілей тобі ноут? ІМХО 2 ядра на ноуті не потрібні взагалі, хіба з великими базами даних працюєш. Моя рекомендація купляй шось тут 1 ядерку з гарантією і не парся
Відповідь: ВАША ДУМКА ! таке і в нас візьмеш.. тому не парься.. зайди на http://notebook.lviv.ua/ і зорієнтуйся.. є ТОЧНО і дешевші кантори але я незнаю.. P.S. модери переіменуйте тему..