Пацани, треба продати Нісан Чері, 85 року, стан добрий, чувак який їздить любить колупатися в ній Єдине щог треба то поміняти сальники клапанів, 1.3 моторець, розхід 6-6.5 по трасі 85 року, може комусь треба... Хоче 2700
Відповідь: Треба продати Nissan Чері Им, немаю, хіба на обід поїду, то сфоткаю можу сказати, що машина не гнила, а дають в нагрузку вроді ще кузов один...
Відповідь: Треба продати Nissan Чері простоц ікаво як воно виглядає бо пан Яндекс неможе такого знайти.
Відповідь: Треба продати Nissan Чері Не бачу тут ніц від скіроко, але, думаю, що це альтернатива жигулям, що продаються в подібній ціновій категорії.
Відповідь: Треба продати Nissan Чері Я просто не розумію людей, які купують совковське г**** за 2500$ 80-их років. Типу жигулі. Скільки можна жити тими розвалюхами, які ніколи не були "автомобілями", а ледве дотягували до статусу т/з. Про тюнінг жигулів я взагалі мовчу Невже так впадляк купити Сеат Малагу чи цього Нісана або ще щось ЗА ТУ Ж САМУ ЦІНУ або й дешевше, але тоді ви купляєте європ. авто, а не ржаве відро з болтами, яке вже морально відставало в 80-тих роках.
Відповідь: Треба продати Nissan Чері незгідний можна думати і іншим шляхом. Людина яка шукає авто за 2500 нерозполагає великими фінансами, купивши жигуля завжди зможе знайти до нього недорогі запчастини і в більшості випадків сама зможе його зремонтувати. А купивши цього нісана що буде? Я думаю що запчастини на нього знайти нелегко і павне недешеві на шротах вірняк мало запчастин як що взагалі є. І я думаю який би це небув європеєць комфор їзди у ньому не нє сутєво кращий ніж ву вазах. і ще одне в підтримку моєї думкки - цінова категорія чому то чері уоштує 2 700 а гольф з того року 4 500. Я думаю тому що ця машина лайно. І взагалі я тут перший рас почув про такого нісана як чері Додано через 3 хвилини Vexler і нєфіг мені ставити мінуси за мою думку
Відповідь: Треба продати Nissan Чері А ти з/ч (особливо кузовні) на нього попробуй найти, крім того недалеко втік він від жигулів. пи.си. ТАЗи я не захищаю, вони реально відстали в середині 70-х, просто така об*єктивна рельність.
Відповідь: Треба продати Nissan Чері а шо Європейські машини не гниють ??? і думаю шо той нісан також вже відро з болтами та шей накалгозений не нашутку.
Відповідь: Треба продати Nissan Чері Просто не таке воно вже лайно. Сумніваюсь, що японці дурніші, ніж москалі, що рівняєте нісана з відрами. П.С. Тай взагалі. Люди ви що на жигулях не їздили???? Це ж тазики по своїй природі!!!! Це така задумка була. Зробити тазики і знущатися над людьми. В них немає ніяких переваг. Це кусок ла*на і це моє ІМХО. Відра варті 500$ максимум, а не 2500$!!
Відповідь: Треба продати Nissan Чері Нє хлопці, таке враження що вам нема шо робити, я написав що треба продати, а не офтопити, гівно не гівно, болти не болти, калхоз не калхоз... Мо комусь треба саме таке відерко...
Відповідь: Треба продати Nissan Чері Ви знаєте хлопці, якби я попросив свого друзяку розмістити на ніссанівському форумі об'яву про продаж свого VW Scirocco(ну шоб поміняти на Corrado), і якби я в нього вклав душу і купу часу, а форумчани би просто, не бачучи автомобіля навіть на фотографії "забакланили" його, я б образився. Я розумію, що якби продавався VW Golf-1 чи якесь стареньке Polo, то реакція була б інша, але треба зважати і на почуття власника чи його колеги. На чеському сайті клубу scirocco , є фацет котрий має красивого сірка і, не повірите - старенького "Москвича". І ніхто його не ображає і не називає його червоного "москаля" відром з болтами, гів.ом, і т.д, тільки через те що це не Scirocco чи інша модель VW. Не подобається автомобіль, чи марка, чи ціла країна де виробляють ці автомобілі, - просто треба не акцентувати на цьому увагу. Є такий тип людей котрі втопчуть всіх навкруги в багно щоб виглядати на їхньому фоні краще.
Відповідь: Треба продати Nissan Чері З цього місця детальніше Бажано в порівнянні з оцим авто яке на фото.