Відповідь: ТТ То приїзди на збори, я маю бальончик з чорною фарбою. Впіндяримо за фляшку пива, ні один мент не розрізнить, трафарет я маю. :mrgreen:
Відповідь: ТТ Тут в Києві на "блатних" номерах видно щоразу менше машин. Як правило, це серії ОО, ІІ чи МІ чи ВР чорні машини (в більшості -крузери в базі) без зовнішнього обличчя і обличя водія (круглий лисий контур за затемненням не рахується) Не знаю, чи то революція на народ вплинула, чи якісь магнітні бурі, але з'являється багато дорогих набагато прикольніших машин - ферарі, лотуси, бентлі, мазераті ітд, на яких є прикольні буквенні комбінації типу "превед", "посміхнися", "сонечко", "007" ітд. Позавчора бачив розмальований джип з номером "ХХ-ХХХ" - виглядає неперевершено
Відповідь: ТТ Ну а ти назбирай грошики, нє сразу строілась МАСКВА. Зато потім буде чим похизуватися перед дівчатками і Форд клюбом. :mrgreen:
Відповідь: ТТ Я чув, що одна буква коштує 100 баксів. Невже на Петрові хтось хотів нажити 500 юсд? Де це можна дізнатися?
Відповідь: ТТ :grin: Ні ти помиляєшся UA + номер області + синьожовтий прапор це нічого не коштує, просто передні номера 500 і задні 500 і маєш 1000!
Відповідь: ТТ Невмієш ти рахувати хлопче:-D :-D :-D в слові Петрусикуся - 11 букв і ніяк неполучається 1000$ якщо буква 100$
Відповідь: ТТ До вашого відома на номерні знаки ставляться букви і цифри, а не символи:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Відповідь: ТТ Ну да - акція, розсмішив! Коли ти чув щоб в даї акції робили! Невіриться що вони таке можуть!
Відповідь: ТТ Петро ти шо даї весь час акції проводять Вот недавно зупиняє мене гаїшнік опа техогляду нема і починає вам грозить то і то і то, а потім АКЦІЯ давай всього навсього 10 гривень і їжай далі ! ! !