УВАГА!!! ДАІшників маса! Слідкують за порушеннями. Пишуть протоколи!

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем CheFISH, 9 гру 2009.

1. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    Створюю нову. завтра видалите.

Самого мене Бог милував раз 20... але стоять майже всюди, на ДАІшних машинах. Бдят...

ВСІМ гарної і спокійнї дороги додому

• Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    кінець року, план довиконують? :)

3. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    дяк за попередження. буду бдительний

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    як кажуть развєдчікі, лучше перебдєть чем недобдєть

5. CheFISH

CheFISH Місцевий

Scirocco GT II
    Клубна карта:
    000042
    не знаю, ну шухер повний. і переїжджають часто з місця на місце. наприклад по Франка їздив чотири рази (стоять, не стоять, стоять... не стоять) ))))))) бо ДАІ-сцукко-ЗАГАДКОВІ ))))

6. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    сьогодні на Коперника фотографували неправильно запаркованих і дочекавшись власників виписували протоколи і так вже 2 дні

7. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    бачив мінімум три екіпажі на власних авто!!!!

8. leopold

leopold Місцевий

VW Polo 9N3 09р.в.
    Клубна карта:
    000037
    аналогічно, на Промисловій, Чорновола та Замарстинівській

9. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Штрафують навіть за ремні безпеки непристібнуті!!!!)))

10. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    То просто... Мене сьогодні пинили в Богом забутому селі, де я їх за 5 останніх років ТОЧНО ні разу не бачив!!! Після зупинки мого авто, інспектор обійшов його попри правий бік ззаду (напевно із надією, що у мене щось десь не горить з габаритів, чи підсвітки номера), підійшов, представився капітаном Гр-вич і почав просити у мене документи. ))))) На моє прохання пояснити причину зупинки і що я порушив - сказав - "Опрацювання Львівської області, ми спиняємо всі машини і перевіряємо документи"! На його не вдачу, я був дуже злий до того, попросив його повністю вказати ПІБ і номер нагрудного знаку, записав, дістав кошельок (він на це такими очима дивився))) ), дістав номер телефону довіри і... додзвонився! Даєць в шоці, побажав щасливої дороги і пішов, я закрив вікно спитав чи проводиться якесь опрацювання в такому то н-п, таким то інпектором на такому то авто із таким то номерним знаком.... Хм... як не дивно - сказали - НІ!!! Я повідомив про не правомірну зупинку мого транспортного засобу, що привело до втрати мною мого часу врезультаті порушення законодавства інпектором! Пообіцяли розібратись!
    ХЗ що буде далі, тай не цікаво мені, але те, що ДАЄць реально пере-рав я бачив на свої очі і це мені сподобалось!!! ))))))

• Подобається Подобається x 8
  11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    В середу я їм допоміг, на об'їздній Радивилова як їхав з києва :sad: був знак 70, я йшов 157, блін дорга ідеально рівна...
    Саме цікаве що в суботу знову їхав до києва, і тому ж інспектору знову попався! Привіталися і поїхав далі :)

12. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Я вчора перший раз попався на Чорновола, дійсно третій день їх скрізь просто "нємєрєнно". Прийшлось дати їм на Миколая(крізь зуби)...

13. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Сьогодні зупинили на Зеленій (Водоканал) в 04.25ранку, я був третій. Патрульна машина, все в нормі, після перевірки доків побажали "щасливо". Дуже рідко їзджу в таку рань!!!! ФАКТ НА ЛИЦО!!!

14. tyxanton

tyxanton Active Member

продано VW Passat Variant B4 2E 1994
    Нерозумію із за чого кіпіш? В день їх завжди достатньо на вулицях міста. Постійно спостерігаю на Франка, дрючать за паркування. Франка-Зелена, Зелена (водоканал) ловлять, досить результативно, за їзду по зустрічній (за це підтримую). Тролейбусна-Стрийська, тільки шкода що зранку їх нема, а то достали мудрагелики які вважають що тільки вони поспішають на роботу, а інші так на прогулянку виїхали. Дуже часто стоять на підйомі по при парк на Стрийській і біля монументу. Мабуть ловлять за обгон на поворотах? Часто "забезпечують безпеку дорожнього руху" на перехресті Наукова-Кульпарківська поворот вниз до Гелікону. Там таку розмітку понамальовували що сам чорт не розбере. Та завжди їх в день багато, тільки би виконували свої першочергові обовязки, а не в засідках сиділи.

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Так так так... нарушаєм...
    За що хоч попався? Які нинче розцінки? Якщо влом сюда публікуватись то кинь в приват

16. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Попався на перехресті Чорновола - Куліша, перестроювався не з тої полоси(з права на ліво). Хоча постійно там їду правильно, але на цей раз спішив забирати сина з школи, і плюс до того була велика тянучка в лівому ряді аж від Хімічної. Вони стояли за зупинкою ну і всіх ловили. Думав все таки якось минеться, пояснював що велика тянучка, ніяк не можна було перестроїтись і плюс до того що я "чемно" повертав з включеним поворотом, але ..........говорив довго, сперечались, в кінці все таки мусив давати(бо вже не встигав до школи).

17. Duke

Duke Active Member

Renault Scenic RX4
    Ну і стоять, ну і слідкують, і що?
    Чого всі такі збентежені?
    Якщо не порушуєш, то чого боятись? макс, 2хв на перевірку документів і побажання щасливої дороги?

• Подобається Подобається x 1
  18. GDM

GDM Active Member

VW Transporter T4 2.5 TDI '01 ACV 75 КВт ( 102 к.с.) DXZ Long vehicle
    Як їхати з Києва десь між Радивиловом і Бродами по трасі є такий довгий поворот. Там ще зараз італійці моста ремонтують. Там часто стоять і ловлять.

19. TELESYK

TELESYK Active Member

Vento4ka 2.8і ААА
    Dodge Ram Van 2.4і
    Dodge Grand Caravan 3.8і V6
    BMW E46 320і
    Vectra C 3.2 V6
    CLK 2.0 kompressor
    міст був закінчений після вчора, сам бачив, тепер там пусто

20. lom_7

lom_7 Початківець

VW Golf GTI 2.0 1995
    Поділітся телефоном довіри ДАІ. А то Я вічно "напонт" мушу брати))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)