Знаєте, хлопці, а я переконана, що Той, що над нами, - не фраєр! Після того, як вчора за зняття авта з обліку заплатила 1600 грн. + 700 грн. за довідку-рахунок + 313 км на межі нервів і дозволеної швидкости між Новояворівськом, Львовом, Городком і Любенем, я впевнилася в думці, що той, хто хоче багато ликнути, одного разу подавиться, а той, хто думає на комусь збити баблішка, колись за то все заплатить. Але! Не кляніть! Хай не йде вина на вас! Повірте - там, нагорі, стоїть добрий лічильник! Бережіть себе, свої нерви і СВОЇХ дітей, бо прокльони і сльози на ліси не йдуть!
кожного дня все цікавіше жити стає:shok: знову придумали звідки грошей натиряти, ніяк заспокоїтись не можуть! Для прикладу, от вчора на роботі картину наблюдав: припаркувався коло Барвінку дідок на запорожці з наклейкою "інвалід". Вийшов(важко йому ходити, з паличкою був) і навіть не закривав його-вже таке потаскане життям то авто було, певно при совєтах по інвалідності отримамав. Держава,думаю, не спішить йому бодай тавролєта подарувати-а авто чисто для пересування потрібне. От звідки йому ше взяти грошей на новішу машину, якщо таке приймуть?? а я вже не рахую весь наш середній клас, який, скажем, тим жеж жигуликом чи старенькою іномаркою тіки на свята виїжджає через ціни на пальне. Брєд!!!!
в бюджеті грошей немає тому і думають де б накрасти і на кому заробити інші методи в 90-х небуло крім грабування тих хто заробляв часи інші методи одинакові для інших мізків нема
о чём в этом государстве можно говорить - Я так люблю свою страну и ненавижу государство.... http://youtu.be/J9fAvi1T-e4
Сорри за сарказм:ireful: Скоро феодалы будут ездить на с-ках бентли и т.д. А народ будет ездить на фирах. Замечательное у нас "Покращення життя"
Мля...стріляти їх всіх... Не, не стріляти, спочатку за яйця попідвішувати, хай помучаться, як той бідний нарід...а потім постріляти гадів...
А, от і ще інфа з іншої ЗМІ. http://mytime.net.ua/news/2013/10/2013-10-11-87.htm Схоже вже треба владі нагадувати - 2009 рік!:ireful:
варіант, що то все може бути відволіканням уваги від чогось більшого, все таки політика це штука хитра. Пиль в очі. Хоча то все теж варіант. П.С. Давай 2009, задовбало то пакращеня.