можна поцікавитись шо з твоїм ? недавно в друга на джетті2 розбирав такий - то там практично нема чому ламатись. - якщо трабли з закриванням/відкриванням багажника - моя порада перевірити магістралі
Проблема ось у чому. Його ставиш декілька раз закриває норма а потім ні. Чому думаю що проблема саме у насосі: деколи коли закриваєш двері він заводиться і ще довго качає. Наприклад, я вигягую трубку і закриваю отвір у насосі (тобто затикаю пальцем ) створюю вакуум він все одно працює. Щось не зрозуміле. Якто якесь реле в нбму не працює .. Ніхто ремонтувати нехоче, вирішив запитати новий ...
там нема реле. маленький мікроконтролер і декілька датчиків. Закрий отвір на насосі і закрий/відкрий сигналкою. якщо при цьому насос вмикатиметься менш ніж на секунду і зразу вимикатиметься - то моя думка, що він справний. спробуй подути в магістральну трубку (котру зняв з насоса), якщо ніде не травить і багажник закривається / відкривається - то все справне. - але я в цьому сумніваюсь. але, так власне я перевіряв. получилось так, що в системі десь є дірка і я встигав створити тиск для закривання, а насос не такий "могутній" як я в любому випадку спробуй зробити діагностику самостійно - проведеш добре час, дізнаєшся нове про машину, з*економиш гроші
Це насправді смішно ... Я спробував просто відєднати одну трубку і фактично напряму (не будем вдаватися в дедалі) підєднати насос до шлангів які йдуть до замків поки працює ДЯкую по перше за те, що надихнули знову подиаитися до того Центрально .. Тепер аби працював
В тему Що може бути з насосом, коли закрив машину почув звук насоса, який пробував маслати. Я затримався послухати і скільки ж то жудо буде працювати, но через 1,5 хвилини в мене терпцю не вистарчило, я відкрив і закрив знову, насос перестав жужжати. Тобто причина в тому що від не виключався. Таке повторилося 3 рази, думаю може ще повторятися. Просто не завжди слухаю машину, коли закриваю, може згоріти. Що в ньому відповідає за вимикання? Чому при закриванні не вимикається?
В мене теж деколи таке ... як я думаю: Щоб він вимкнувся потрібно щоб він зачинив або відчинив і ніде не проходило повітря. Якщо проходить він думає що ще не виконав роботи і працює - не вимикається. Значить десь є фон (повітря). Агов майстри допомагайте ...!!!
взагалі дивно, що в темі ніхто більше не з'являється... Кіндер, я звісно не спец по цих насосах, але здоровий глузд підказує мені, що насос не розуміє тиску. - про це свідчить те, що після "перезапуску" спрацьовує. Відслідкуй будь ласка, коли він знову так "підвисне" чи закриває він всеж замок. розібравши той насос, побачив там щось подібне на мембрану, електродвигун, контролер і два контакти потипу тих, що на реле - вони відповідають за те щоб мембрана рухаючись туди-сюди надавала контролеру сигнали. (це чисто особиста думка, жодної літератури не читав) в Антохи нещодавно була така проблема на Джетті. розібрав, почистив, перебрав, зібрав - насос працює стабільно. п.с. почистив - власне ці контакти, що потипу релюшних.