Всім привіт! Вирішив і я створити бортовий журнал. До вашої уваги мої улюбленці...Бензиновий ненажера Пассат(2.8vr6 ) та економний Гольф(на кожен день).
Це просто шикарний В3, бачив його на фесті цього року, за такі машини душа радіє. Успіхів !!!. VR6 був по заводу? А що ще в сім"ї є caddi mk1?
Дякую!так VR6 був по заводу,Каддіка вимушений був продати,але він попав в хороші руки до одноклубника з Вінниці.
Міняй на ARL , або на AFN їх легше знайти. Міняєш турбіну, розпилювачі, чіпуєш - і їде ліпше як ВееР6
гбо тут вже не поможе ) 18-20л. газу по місту..... хоча по грошах виходить на 10-11л бензи ...всетаки трохи поможе ) але газова 4покоління щей з курсом таким дорогувато вийде ! marsel в тебе ж гольф економний нащо тоді ще пасат дизель ?
Ну в мене теж від 18 до 23л зараз. Нічо. Але це в якому режимі їзди. Якщо взяти дизель такої ж потужності то і жерти він буде тих самих 12л по місту в мому режимі їзди. Ті самі гроші + ремонт дизеля дорожчий. Ну нормально.
за потужністю не женуся,головний критерій - це економія.1.9дизель - розхід палива 6л - траса,8л. - місто,а тим паче,продавши 2.8 мотор,можна купити 1.9,і війти 1на1.
Танунафіг))) Мати шикарний вр6, з крутим звуком і поміняти на дир-дир-дир з чорним димом)) В кожного свої бджоли)