Навіяло срачем навколо кока-коли. А тим часом VW вважає Крим російським. Ось карта дилерів на сайті VW-Россия Дилеры Volkswagen Россия Срач, зажгісь!
Етаправал! Вс срочно пересідаєм на сєати. В них правда нема дилерів в Криму впринципі) Але на карті Крим український)
Лол. Дайте ссилку з офф Німецького сайту де пише, що Крим не наш. А ці всі представлені сайти є кацапськими, тому і показує, що Крим це представництво в рф.
Тема брєд.... Я живу в будинку, котрий побудований десь в кінці 80-х, до 1990 року (до розвалу СССР, тобто ватою), то шо, мені лишити хату і піти жити на мусорку і спалити свого гольфа? Брєд! Чуваки, мені пох... хто (Кола, Фафагєн, Хонда і нші бренди) яку карту малює, але мені не пох... куди йдуть мої податки. Перш за все, має реагувати держава в лиці "мужей" наших. Може, то так спеціально "кидають кістку народу", хай глодають, але щоби при цьому "не викупали" реального кидалова. В кожного є череп на плечах, кожен свідомий, тому далі, без коментів. Але, повторюсь, тема - БРЄД!, ну або МАРАЗМ!
Дізель, ти шо знов напився? Тема не про те, шоб старі машини палити, то є брєд, а про те, чи купувати нові машини, холодильники, одяг чи газовані напої у тих компаній, які не визнають окупацію частини території нашої держави. То є трохи слабувата відмазка, шо Шкода-Авто ніби-то не несе відповідальності за дії Шкода-Авто Россия чи Шкода-Авто Україна. Це єдина глобальна корпорація і регіональні підрозділи це не є окремі бренди. Те саме з Кока-Колою. І коли російське представництво малює карту з кримнашем, то ми звичайно можемо сказати "гроші не пахнуть" чи "це просто бізнес, нічого особистого", але все одно, як на мене, це гнило виглядає. І тут кожен сам для себе робить вибір, чи такий розклад є прийнятним і все ок, чи просто припинити купувати продукцію таких компаній, у яких на сайті пише адреса представництва "Симферополь, РФ".
всі такі розумні тут це пердіти.. ну не буде із-за твого поста ще 5-10-15 людей колу купляти.. їй від того не краще не гірше... А ти якщо такий принциповий де РФ стоїть - то намалюй плакат проти коли і піди на морозі в центрі постій, набагато більше ефекту буде.. бо оті висери в неті, сидячи в теплій хаті - це все херня..