Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Купляєм девятку за 3000-3500, вчимося їздити. Їздимо майже 1 рік, і за той рік роздупляємся що таке машина і що з нею буває. Якщо влупим часом крило чи бампер - не жалко , на базарі і ВМ їх валом. Через рік продаєм ТАЗ і берем ВВ Г2 (або й Г3) - і починаємо вїжджати що таке комфорт і задоволення від їзди в порівнянні з ТАЗами. + не нищим машину і оперативно (більш-менш) розбираємся в різних ситуаціях.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II таке тема вже здається була ціни на запчастини одинакові навіть в деяких випадках (як що знати де купувати) то на гольф може вийти дешевше. Правда при покупці то рік вісімки буде кращий, але я наприклад дотримуюся думки що рік то не головне а головне то стан і комплектація. і ще одне голь буде ходити довше ніж вісімка.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Щось сумнів бере про такуж вартість запчастин, наведіть будь-ласка порівняння якесь по розхідниках і нерозхідниках
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II вот наглядний приклад з яким я стикався Рульова рейка з наконечниками я непамятаю ціну но памятаю точно шо моя була дешевша на 80 грн ну як шо не рахувати мої знижки то може вона би вийшла на 50 грн дорогше але в тебе гольф а не Ваз
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II ні то небув оригінал. Ще є один нюанс що в Вазів деталі летять набагато частіше ніж в німців
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Я в курсі того, але здається ТАЗ можна набагато простіше зремонтувати, навіть самому, а його керованість досить непогана
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II я тобі кажу немаючи ні найменшого уявлення про гольф за 3 місяці я в ньому вже сам міг роби все крім мотора. Ніколи не бачучи як знімається коробка сам поминяв щеплення там нічого складного нема тож не якась нова хонда.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II і хочу додати шо збираюся сам розбирати двигун як на мене то голф напевно ше легше крутити чим вісімку
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II комфор то річ відносна для кого шо є такі гольфи шо гримлять кручє ЗАЗ а є такі шо немають ніодного лишнього звуку - залежно від власника. Я собі поставив R15 195/50 і дороги тримається чудово. На рахунок економічності який двигун такий розхід. в мене на 1.6 по місту 9-10 але в мене там намучено всяких штук тому такий розхід а взагалі має бути менший.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Радіатор на ТАЗ - 250 грн, на гольф 300 грн, проте вакуум на гольф коштує щось коло 150 грн а на таз десь 45 грн. Моторна і контактні группи у ВАЗа однозначно дешевші і легші в пошуку. Розхідники - однаково коштують що на ТАЗ що на ГОЛЬФ, один фіг. Єдине що якщо в 9-ку можна лити АЗМОЛ, то в гольфа я б ніколи не дозволив це зробити тому наразі на Мобілі їжджу. По розходу 1 фіг. По тяговим характеристикам - приблизно те саме і в основному залежить від стану тазіка.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Ну не сказав би. Звичайно нормальний Г2 1,8 буде мати кращі ніж люба не підмучена зубіла, але ж то 1,8! В вісімок по заводу є кажись тіко 1,5 і 1,3. Для 1-ї машини того з головою вистачить і повторю - не жалко!
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II я думаю шо звичайний гольф 1.3 і звичайна вісімка 1.3 то гольф буде краще!
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Все залежить від стану машини! Вот заводські дані карбюраторної 1,5 кубової девятки. Разгон до 100 км/ч, с 14 Мах скорость, км/ч 160 Розхід палива: скорости 90 км/ч 5,9 скорости 120 км/ч 8,0 городской цикл 8,6Давайте зрівняєм з 1,6 Гольфом. Поможіть найти заводські дані.
Відповідь: ВАЗ 2108(09) vs Golf II Те що гольф буде краще для користувача - однозначно (в самого МК2 перша машина), єдине що її треба взяти в хорошому стані і не вбити в перший же рік, тоді прослужить довго!