Добре що в нас є такий сміливий і гордий ТОПОЛЬ не кожен на таке згодився б! http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?t=3796&postdays=0&postorder=asc&start=105
Відповідь: Вболіваймо за ТОПОЛЯ Вирізка з форуму ТК Так, це був 16V! Мій рідний Приємно, що пам'ятають! Тополь, виклади пліз, характеристики цього 535 бумера і може хто уточнить, чи то часом не той бумер, який приїзджав на з'їзд до нас і я його при нагоді натягнув на 402 м. (правда після 500-го він мене почав настирливо доганяти ?) Тополь, тобі щирий ріспект! Так тримати! Не забудь після перемоги сказати, що ти з фольксваген-клубу
Відповідь: Вболіваймо за ТОПОЛЯ а може би ми внеурочно зібрались щоб підтримати нашого брата! ТОПОЛЬ ми з тобою!
Відповідь: Вболіваймо за ТОПОЛЯ Та добре-добре... міг би і на нашому сайті оголосити час і дату. А то фраєр, купив Корка жовтого і лишнього слова з себе не видусить :mrgreen:
Відповідь: Вболіваймо за ТОПОЛЯ ну як вам сказати : за активність слава і ура а за гонку то трошки треба покрутити твоє запалення і чуть чуть підругулювати турбінку!
Відповідь: Вболіваймо за ТОПОЛЯ Програв... Метрів 30... Крім того злив 2.3 мазді повнопривідній, 1.8T октавії і ше там комусь. Виграв тіко в двохілітрового прелюда і цивіка.
Відповідь: Вболіваймо за ТОПОЛЯ Двох останніх. прелюд і цивік якийсь... Поняв шо досвіду драгу в мене ой як мало... Октава мала б програвати. :evil:
Відповідь: Вболіваймо за ТОПОЛЯ ти просто не розкручуєш мотор на старті як треба! А ще кажись в тебе щось не те з турбінкою!