Пожежа була нині біля магазину Скриня там горівь старий трамвай ось вам фото викладаю за якість фото звиняйте, знімав телефоном на ходу, їдучи по бруківці це десь 14 година, вже підігнали тягач щоб металобрухт відтягти кудись подалі Тут ще кілька фоток, знайомий на Львівський форум виклав
Ага і я там зранку був)) Бачив то зло. Саме цікаве шо люди стоять збоку дивляться... ні пожежників, ні швидкої)) Проте на фотках ачу шо вони таки потім приїхали. А чо згорів?? підпалили чи коротнуло??
Теж бачив я пожежники закінчували роботу Якщо придивитись на фото то трамвай прямував у парк. Явно було щось не те з трамваєм бо справний трамвай не їде в парк зранку в 11-00... паходу 200 метрів недотягнув
цитата: "Сьогодні, 25 жовтня, близько 13 години у Львові загорівся трамвай. За словами представника МНС у Львові Віталія Туровцева, трамвай слідував по вулиці Привокзальній у ДЕПО і через коротке замикання загорівся. Пасажирів у вагоні не було. На місце події прибули дві бригади пожеників. На часі пожежу ліквідовано. Трамвай згорів ущент." Таки коротке було, повірим) Бо я не думаю шо комусь захотілося трамвай підпалити)
Я проїжав ще коли він був цілий і тільки починав розгорятись. Маю відео і фотки потім закину. Він там ще цілий але в диму.