Вибір авто за 7000-8000$

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Vexler, 9 лип 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    Родичу треба купити автомобіль, чи свіжіший по роках і чим надійніший!
    Сімя молода, тому доречіншим певно буде щось з універсалів!
    Бюджет: 7000-8000$ При потребі то пару сотень ще знайдеться

Я особисто раджу:
    1) VW Golf 4 Varian 2000-2001
    2) Citroen Xsara 2002-2003
    3) VW Bora 2000-2001
    4) Renault Megane 2003

Хто що ще може порадити???? Акцент робиться на свіжості- по роках! 90-ті певно вже відпадають!

2. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008
    А шо можна найти машини за 7-8 тис з цього списку?

3. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я щось теж сумніваюся... 10-12 штук треба

4. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Як мінімум 11 000 у.о. (якщо мова йде про нормальний стан)
    Тут та сама ситуація. А на рахунок інших варіантів не знаю, але думаю що це безнадійно за таку ціну купити вищевказані авто.

5. Yra Golf3

Yra Golf3 Місцевий

VW Golf 3 1.6 95p (вже нема); Caddy ecofuel 2006, Passat wagon 1.8T
    Тут пару тисяч треба докидати.

6. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Аналогічна думка, нормальних "німців" за таку ціну такого року не купиш. А от французів судячи по оголошеннях можна, але я б не сказав що Citroen Xsara великий сімейний автомобіль :)

7. Vexler

Vexler Аксакал

Незнаю, через автопоіск я знаходив за 8800-8600 вищеперелічена авто :) Їх небагато було, але було. 10-12 - це ціни до кризи на Г4. Ще не давно з київського клубу продали Golf4 за 8000 2001рік в гарн. фарші і стан в нього був хороший!

В любому випадку до 9500$ ще авто розглядаються! Тому хто чим може підказуйте :)

Останнє редагування: 9 лип 2009
  8. dunkan

dunkan Active Member

passat B4 1996,Оpel vectra C 2004
    так дійсно є можливість купити авто за таку ціну,сам 2тижні тому взяв опеля Vectra C 2003р за 10000$а так коштує від 13000 до 14000,просто тре терпіння і час для пошуку,бо зараз гроші такі то велике золото

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    особисто мені Гольф 4 Варіант - не дуже. щось німці перестарались. оскільки асоціація з Гольфом - компактна гарненька і потужна машинка. я б радив - Пассат В4. за такі гроші знайде. правда без деякий наворотів.

краще декілька тижнів, місяців ходити дивитись на машини на автобазар. Вже за 3-4 будеш бачити, які стоять, які продались, а які нові. підходити тре кожен раз до кожної машини. торгуватись, дивитись, хоча на меті купувати саме цю машину - немає. просто таким макаром можна збити ціну.

я до одного турбодизеля цілий місяць підходив кожний базар. То його ціна була 8-500, а коли я йому через місяць показав гроші і сказав, що за 7000 забираю, то він погодився. але то просто була "провєрка связі" - тобто наскільки дієвий метод.
    свою я так само взяв. ціна 7500 - взяв за 6500 з умовою, що він знімає з обліку - це ще тоді було 100 баків.
    але якби знав, що таке попадеться під капотом - то вжитті не брав. То судьба)))))))).............

10. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    вибачте за допис не по темі.
    я порахував, що по такій ціні як я взяв, то вигідніше докласти 1000 баків і все замінити під капотом з В4. ще й від продажі свого металолому, щось можна виручити.

пі.сі. також я виступаю проти Опелів, типу Омега В. мені такий приганяли. вчасно відговорили люди, які цю машину мали. Машина м*яка, комфортна, ще м*якша за Мерсюка, але гниє і запчастини дрогі, а також великі об*єми двигуна при сьогоднішній ціні 7- 7,20 грн за літр, не кожному хочеться викидати 50-100 грн, щоб заїхати на роботу і розвести сім*ю.

11. Dantes

Dantes Active Member

Golf 2 GTI 1.8 PF 107 HP
  12. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Пригадую як купляв свою, взяв Ваш магазин, 2 сторінки на вибір, починаєш видзванювати, залишається з 20-30, авт 5-10, питаєш як подивитися, ще 5 відпадають, а при огляді розумієш,що вибору того тижня нема, або ціна космос і не спускають, або авто повний грат. Але як шукати то за місяць знаходиш що шукав.

По темі, я прихильник того, чим авто новіше, тим воно і краще, і в твердження,що зараз добрих машин не роблять не підтримую як і то,що нові Опеля( з 2005р) то гамно.
    По критерію ціна якість Форд Фокус поки лідирує, можливо на ньому і варто зупинитися, і вибрати є з чого.

13. Vexler

Vexler Аксакал

Роман, Dantes дуже дякую!

P.S. Чекаю ще думок :)

Останнє редагування: 9 лип 2009
  14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    макар!!! нові машину типу Шевролє, Ланос, Славута, Джилі і ще всяка біда - то гівно, переконався на власному досвіді.

Форд, Фольц, ну і ще Рено - не спорю, хоча про ррено наслуханий багато тривожного. наприклад кажуть, що в Кенгу мотор одноразовий і кап ремонтам не піддається. А в знайомого на роботі рульова рейка через 100 000 пробігу накрилась і не знали, що робити. в мене вже пів-мільйона і дякувати Богу.

порада: не треба купляти за 1-2 базари. Якщо та машина, яку надивились на першому базарі твоя - то нікуди вона не дінеться, вона і через місяць - два стане фактично твоєю. Треба вивчати ринок, прицінятись, збивати ціну, вибирати авто.
    Бо після покупки свого авта я дійшов до висновку - хороших авто на базарі нема. але бувають виключення.
    Вивчайте панове!!!!!

15. tanja

tanja Active Member

WV GOLF II 1,6Д
    Ото напевне правда.... Вони тільки з вигляду хороші... Той, хто знає, що його машина нормальна не буде виїжджувати час і гроші по базарах. На базарах ще переважно посередники стоять. Ціни луплять ого-го !

16. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Ясно,що гамно, яка ціна така і якість, порядне нове авто коштує від 30 уо.
    РОМАН, тут є тема http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1100&page=5
    Для порівняння, мій колега купив нову( нову,не 1 річне бу) таз 14 за 8 уо я купив бу Г2 за 5уо брав самий кращий який був в продажі, машини у нас в якості жоповозок, за 2 роки я вбухав 2тис уо і міняв тільки розхідники по ходовій і паси, той за 2 роки лише АКБ, глушник і задні ступ підш( по гарантії, за дармо).За 2 роки продали, надоїла.Купили Ланос за 10 тис(новий), тоже гамно, але для дупи перевезтися з точки А в точку Б супер, за два роки міняли лише масло, після закінчення гарантії і виплати кредиту, був проданий( хоча стан ідеальний) і куплений за моєю порадою новий Г5+ за 20 тис, моє ІМХО то правильний шлях до нового авто.Краще купити нове гамно і їздити без ремонтів-гіморів, надоїло без проблем продав і купив трохи краще гімно, а там поступові і дойдеш до нової і доброї. Ніж взяти грата і тиждень іздиш, місяць робиш.В який раз переконуюсь 10 річних добрих бу не продають.

• Подобається Подобається x 2
  17. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    невистачає грошей на фольца - бери жопля!
    вміру поношений,по наших дорогах не катаний,нашим кулібіним не перекручений - ще не скоро і розсиплеться.

18. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Веду,то того,що нове гамно з точки А в точку В проїде ту саму відстань як і гарне БУ, і не залишить дурних спогадів про невчасні ремонти і дибільних майстрів, не витратить купу часу на пошуки добрих і дешевих запчастин, переробки ремонтів і пошук кращих запчастин.
    Бу можна рекомендувати тим, хто вже знає майстрів, вміє і сам поремонтувати і знає в кого і де купляти запчастини, але то лотерея.

• Подобається Подобається x 1
  19. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    Переконався на гіркому досвіді моїх приятелів. Іде сплошна масовка і економія металу, що тягне за собою витрати на ремонт, обсуговування. Я вже небуду писати про безпеку. Розчарований і новими автомобілями відомих брендів. Таке враження, що нам скоро прий деться іздити на консервних банках (тонка бляха).
    Однозначно треба брати німця(моя думка)

20. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    +1
    +1
    та й для молодої сімї - універсал однозначно.
    і в ціні потім при перепродажі не так втратить
    мій от 18-ти річний гімор пішов по ціні майже нового жилєта

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)