Маю передні аммо до Пассата В3. Самі аамо вже вбиті, але мають розбірну конструкцію (вроді гайка зверху відкручується). Колись бачив, що продаються самі вставки до аммо, але точно не знаю. Тому якщо хтось таке знає і вміє, забирайте. Якщо нікого не цікавить, то в лом. :D
Не бачу інтерерсу. А скажіть будь-ласка, може хтось знає, так все таки бувають окремо вставки до аммо, чи то мені зраджує пам"ять. Здається мені шо я колись десь таке бачив, але точно не пам"ятаю де. Просто скажіть, хто розуміється, чи вони (аммо) ще можуть згодитися, чи їх просто тупо викидати?
Якби то було у Львові, то я б точно забрав Може би колись стали в пригоді! ПиСи: а в тебе випадково нема передніх ступиць з гальмами (256мм вентильованих) і цапфами в зборі???
І я не знаю. Знаю одне, шо від В4 передній аммо на 2 см вищий ніж у В3. Тому хлопці думайте, кого цікавить, пишіть. Якщо треба буде відправляти перевізником, то треба буде мене заохотити.
В такому випадку я теж віддам дві ампули Сакс б/у, але спец казав що ставити можна смело вони в хорошому стані