Пишу, бо незнайшов подібної теми, комусь може/і мені буде цікаво! В неділю(15.07) вирушаю на відпочинок/відпустка в Болгарію, в містечко Поморіє! Цікавить питання, хто там був і що там крім моря є цікавого???? Два тижні назад був на відпочинку/відрядження в Судаку, на морі, я по характеру як "шкварка" на пляжі лежати не можу, я би десь ходив по місту, по пляжі, шукав би пригод. Чим себе заняти(крім дружини) цілими днями, крім моря, шо є цікавого в окрузі міста?????? Хто там був, відзовіться/відпишіться
Привіт Тільки но звідтам. Поморьє маленьке містечко ( готелі і приватніквартири ),пляж невеликий.Море найкраще з 6.00 ранку і до 9.00 ранку (дальше жара) вечером з 6.00і до ...... Дньом краще лежати в номері під кондюком. Раджу з"їздити на НЕСЕБР (бажано на цілий день) бо за дві години екскурсії все не побачиш Вина на будь-який смак (поганих не зустрічав ) Пиво м"якше за наше . Краще передзвони розкжу більше 067 27 30 495 Степан Раджу спробувати ГЮВЕЧЕ
Планую їхати в Поморіє в 20-х числах липня без попереднього бронювання. Буду вдячний за інфу про наявність житла (орієнтуюсь на приватний сектор) та ціни, а також про дорогу та митницю.
Я їду в приватний сектор, вже заброньовано двокімнатний/чотиримісний номер - 30євро/доба, віза - 35євро, автобус(туди/назад) - 75євро/чол. Якщо тра то дам №тел туда!
То ти залізничник, чи працівник КРУ? Бо я працюю на залізниці і навіть у тому пансіонаті мене також знають, особливо колишній директор (теперішній ..... думаю ти знаєш).
Поморіє Від середи відпочиваю з сім`єю в Поморіє. Їхали машиною, дорога Чернівці- Поморіє з 14-00 до 07-30 год. з митницями та відпочинком. По Румунії набагато краще їхати вночі - прилаштувавшись за місцевими можна "пролітати" села при 80-90 км/год, а вдень 50км/год по селах надоїдає, хоча всі так їдуть і поліції багато. Загальне враження від дороги позитивне - ніхто не вибігає на дорогу, ніхто не підрізає, при потребі пропускають і дають змогу обігнати. Житло шукали по місцю - пропизицій багато на різний смак.Такий вигляд з балкона нашого номера за 30 євро/доба.
Цінна інформація! Пиши ще що там цікавенького. А автко викінчене з любов"ю! Гарного відпочинку і лагідного сонця!
Харчуємось самостійно 1. На кожному кроці є кафе (обід на 2 дорослих + 2 дітей виходить +-20 лев (100 грн.) 2. В супермаркеті продають готову їду (можна їсти в кафе при маркеті, або брати з собою) 3. Мінікухня в номері - для дітей самий підходящий варіант, оскільки Болгарська кухня специфічна (гостра) і дітям може не підходити . Ціни на продукти не сильно відрізняються від наших.
Трохи моїх фото з Поморія Пляж, недуже людно Наша вуличка і апартаменти на 4 поверсі На піцці Аквапарк в Нессебр Невеличкий щторм Лікувальне болото - 3л=3леви/15грн Дуже багато гарних машинок, сервіс, привітність людей.
Ще пару фоток Моя перша кімната(кухня, кондюк, телевізор, балкон) Вечірня набережна і моя доця "Піраньї" жруть ноги моїм дівкам, син також запхав руки. Лоскотно і корисно 20хв=30лев/150грн.х2=300грн. Але воно того вартує, дівчата задоволені і риби нагодовані Далі буде
Планую поїздку машиною в Болгарію - Сонячний Берег. Виїзд зі Львова 06.06.2013р. Їдемо сімєю 2 дорослих та 2 дітей. Хотілося б мати якусь компанію в дорозі. Прошу всіх звертатися romanulana@gmail.com