відсутній номер ДВИГУНА

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем 7776, 9 лис 2009.

1. 7776

7776 Початківець

джета
    чи можливА (без "на лапу") реєстрація авто без номера двигуна?

2. JimmyMS

JimmyMS Active Member

VW Golf 2 1.3 NZ 1991
    Думаю маловірогідний цей варіант. :morning1:

3. 7776

7776 Початківець

джета
    можливо хтось вже
    має таку практику то поділіться досвідом

4. 7776

7776 Початківець

джета
    не хочеться вірити, що все так безнадійно

5. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Майже мав, коли продавав свого Г2 два роки тому, номер майже не читався, ще два роки перед тим його Денис (той що з вусами) щиро поливав кислотою коли ставив на облік. Після тої "експертизи" номер мотора майже розїло, хоча я його зразу промив водою. По закону двигун і кузов без номерів чи з пошкодженими номерами не рееструють без "лапи".

6. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Теоретично (навіть згідно чинного зак-ва) можна відтворити номер двигуна або вибити новий. Практично в нас немає такої практики, як і установ, що можуть це зробити. Тому треба дати експерту пару рублів, щоб він вказав при реєстрації в ТП "номер двигуна пошкоджено природньою корозією", щоб на майбутнє і при перевірках небуло проблем.

7. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Така шара не проходить бо при реєстрації робиться фото номера двигла і кузова, а на фото все буде видно.
    Згідно процедури, роблять експертизу на предмет навмисного/ненавмисного видалення номера, якщо експертиза покаже що номер не навмисно знищений то направляють на визначену дайцями фірму для нанесення номера.

8. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    мені здається буде дешевше купити новий двигун чим замазати старий, чи в тебе якийсь бомбезний двигун(часом не роторний???):mocking:

9. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    Все чудесно проходить, я так робив.

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Двигуни можна міняти без реєстрації дії в органах ДАІ при умові, якщо не змінено модель та об'єм двигуна. Тому підстав для відмови в реєстрації авто із заміненим двигуном бути не може. Якщо ж двигун стоїть рідний але номер з якихось природніх причин не читається, тоді це взагалі проблема тих, хто реєструє. Водій не зобов'язаний слідкувати за станом номера двигуна жодним нормативним актом чи інструкцією авто.

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    В якому році це ти робив?

12. Dantes

Dantes Active Member

Golf 2 GTI 1.8 PF 107 HP
    Вчора ставив свою Джету на облік..Питався чи можна таке зробити..Сказали ,що можна але "лапу" треба дати

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    3 роки тому

14. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    А 2 роки тому ввели закон, мені видимість номера покращилась за 100 грн за допомогою рішали.

15. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    По нашим законам "спасіння утопаючих-діло рук самих утопаючих" .Для чого давати поради завідомо знаючи,що вони утопічні і не дієві?

По грошах- можна оскаржити чому номер не читається, взяти направлення на єкспертизу яка платна стратити ще день і бензину і на тій експертизі треба буде дати вже більшу суму, моє ІМХО краще вирішувати на місці,дешевше вийде.

Останнє редагування: 12 лис 2009
  16. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Отожбовоно. З весни 2008-го Луценко заставив все фотографувати. Власне тоді я ставив на облік Кабрік і без допомоги не обійшлося.
    У варесні ц.р. ставив на облік Скірокко мк1, фотографували все (машину ззовні. підкапотний простір, ВІН-код та номер двигуна) Власне № двигуна був троха знищений, фото щоб було видно номер не виходило, вже хотіли відправляти на експертизу, але ще почистили № і фото вийшло. Ці всі фото йдуть до справи, а тепер собі подумай як рядовий виконавець може тобі без фото № двигуна за хабар поставити машину на облік?
    До речі, щоб всі знали, № двигуна не вприсується в свідоцтво про реєстрацію, але він фіксується в базі ДАІ, і при перереєстрації звіряється. Коли ви ставите на облік машину, зверніть увагу що вам тимчасово в руки попадає так звана історія автомобіля, де все написано (перша реєстрація всі попередні власники і № двигуна!)

17. Qwerty

Qwerty Active Member

vw vento 1.8mi ABS
    Рік тому я оформляв свє авто, номера двигуна не оказалось, це ні в кого не викликало здивування. 300грн і номер двигуна звідкись появився =)(мабуть взяли з бази) Сфоткали і через 30хв новий тех-паспорт був у мене в руках.

Останнє редагування: 12 лис 2009
  18. Mexxxanik

Mexxxanik Active Member

Golf mk1 1,6 EG - був
    Клубна карта:
    000401
    Робив тимчасовий талон літом, також все фотографували, але...
    Номер двигуна на блоці відрізнявся від номера двигуна в доках, експерт навіть не звернув увагу на це, хоча я йому показав, він сказав то фігня...
    (правда дав 50 грн. перед тим всім)
    Потім зайшов на другий поверх до того хто по базі все звіряє після єкперта, для профілактики сказали також дати 50 грн., дав, бо якогось документу не було в мене, сказав йому що номер двигуна на блоці відрізняється від номера двигуна в доках, він каже зараз..., зайшов в базу, знайшов мою машину, зтер номер двигуна в базі і каже тепер можеш ставити будь-який мотор 1,6 від будь якого Volkswagen'а!
    Двигун ж тепер як запчастина, хіба ні?

В тимчасовому талоні також немає номера двигуна, хоча там навіть поля такого немає.

19. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    Олежику, в фотошопі можна намалювати не тільки номер двигуна. Все залежить від мотивації експерта.
    Про поагрегатне розмитнення машин думаю всі знають. Так от, реєстрував БМВ 318 1996р.в. Від старої машини були тільки тех.паспорт, номера і вирізка з кузова з ВІНом. А на експертизі були фотки старої бехи з моїм ВІНом з вирізки. Правда навички роботи в Фотошопі автоексперта оплачувались отдєльно :D

20. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    хм, цікаво. я як робив тимчасовий талон (минулого року в грудні) - нічого не фоткали, тільки прогнали по віну по базі, чи не в угоні, та і все. нікому на лапу не давав.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)