Сьогодні ввечері вирушаю на Київ. На даний час в машині маю 2(3) місця. Скидаємось на бензин приблизно по 100 грн.
Звяжись з координаційним центром ЄВРОМАЙДАНУ, там є багато бажаючих виїхати, але не мають чим. А взагалі можна після зїзду вирушити на Київ і завезти людей, А хто хоче може залишитись в Києві або повернутись назад. Все можна зробити через координаційний центр.
1100км. = 11x7 = 77л. х 11 грн./л. = 850 грн. + масло і решта а.в. = пр. 1100 грн. /4 = пр 300 грн. з кожного + враховуючи фактор небезпеки їзди вночі машиною... рекомендую їхати іншим методом.. автобус, поїзд, флюгер і т.д.
Народ, мої попутчики несподівано зіскочили. Сам я, звісно, не поїду. Тому набір пасажирів продовжується, або я можу до когось підсісти, якщо хтось їде. Хотілося б виїхати хоча б завтра бо в суботу мушу вертатися
не проблема, просто не хочу їхати сам, шукаю компанію а автом мені краще бо хотілося б лишатися мобільним
автобуси не всі пускають... проблеми виникають навіть у компаній, що мають "розвозки" і возять людей у Київ/з Києва на роботу... їздять "городами", минаючи пости ДАЇ.. Але такі дороги ще треба знати...
Є купа місць на поїзда http://booking.uz.gov.ua/ І взагалі поїздом в Н-кількість дешевше, безпечніше і спокійніше їхати ніж авто... спиш собі всю дорогу, або пивас попиваєш... якщо треба бути мобільним в києві - візьміть там за 20-30 євро машину на прокат і буде щастя.. http://sixti.com.ua/ нерозумію чому комусь так пре їхати саме машиною
пивас попиваєш... То сиди вдома і пивас попивай Вночі вертався. Дорога нормальна. Ніхто не перешкаджає
Також чув, що не пускають автобуси і легкові, в яких більше 2 чоловік. Це чутки. Їхали в ніч з понеділки на вівторок автобусом - один раз зупинили ДАІ під Києвом, спитали чи ми на акцію і скільки людей в автобусі і пропустили.
Це чутки! Їхали компанією двома машинами в неділю, біля обласної ради підписались в колону і на Київ вже їхали колоною (біля 20-и авто). Ні на жодному пості нас не зупиняли. Щодо поїздки автобусом - то щодня від обласної їдуть автобуси на Київ(приблизно з 23-ї години), а також можна підсісти пасажиром у авто, є багато таких шо беруть.