Цього тижня в Львові було викрадено велосипед (не дешевий). Модель писати не буду, може появиться оголошення в неті про продаж. Прохання підказати сюди, або в ПП можливі місця і способи пошуку. Як то кажуть, "Одна голова добре, а весь форум краще" Дякую.
Подробнєє не знаю Написав чувак на ФБ, що вкрали ровер. Фотку перепостили по всьому інтернету, більше 1000 разів тільки на ФБ. Знайшлися люди, які бачили ровер, маякнули потерпілому і вони знову возз"єдналися. А люди продовжують репостити фотку пропавшого ровера , ось вже навіть у нас
Ні, зовсім не ексклюзИв і не знайшовся. Я про свій випадок. Хочу знати варіанти пошуку і можливі місця в Личаківському районі.
Моніторь http://www.velokiev.com, форум продаж вело. Потім slando. Взагалі забий в гуглі з фільтром Україна. Ну і згадай всі подряпини, не виключено, що перефарбують або будуть продавати по запчастинам - дивись раму та її номер. Співчуваю!
Якщо я напишу деталі (модель. колір) про викрадений велосипед в неті, злодій буде повним дебілом, якщо він після того подасть оголошення про продаж і не подивиться, чи часом його не шукають. Прошу підказати точки в місті, де продають б.у велосипеди з не зовсім прозорою історією. Знаю, що часто перемальовують, розбирають, продають в іншу область, але хто шукає, той знаходить...
Поки ти тут будеш шифруватися, той вєлік продадуть на торпедо. А знаючи колір, модель чи якісь ще деталі люди могли б пасти кожен такий вєлік в полі зору і шанс на успіх зріс би.
якщо буде його продавати через інтернет.Давай краще фотки свого вєліка,поки він не розчинився,бо шансів стає все менше його найти
Бачив такий в магазині. І що тепер, брати його і їхати? На правах модератора прошу подати реальне фото викраденого велосипеда, номер рами і особливі прикмети. В іншому випадку тему закрию як флуд і схиляння учасників клубу до пошуку не викрадених велосипедів, що може призвести до незаконних вчинків і непорозумінь.
Звичайний дешевий ровер за 300 баксів. Дуже мала імовірність знайти. Тим більше невідомо, який саме ровер шукати - номер рами не вказано. Дві сторінки ні про що.
Соболезную!!! Номер рамы выложить, + мониторить по форумам (хотя надо быть гением чтобы в инете продавать) velokiev, tourist.kharkov.ua. Там же можно поднять подобную тему, может где-то да засекут. Успехов в поиске!!! P.S. Есть еще такой сервис - http://veloid.ru/. Там можно зарегать свое вело.
моя черга Нині вночі з балкона без єдиного пострілу було анексовано мій лісапед Якби хто вздрів, маячте 0979345655 Модель GT Avalance 3.0 2011 року. Номер рами (їх два чомусь) P1077Y194 і другий SNMNG10K84927 Колір рами білий з синіми вставками Особливі прикмети: - заднє колесо зі злим дуже широким протектором (рідне), а переднє вузьке. Обидва марки KENDA - на обох колесах сині світодіодні ковпачки - рідне сидіння було замінене на більш м"яке марки VELO - задня зірочка 6 передачі зношена, тому на ній їхати практично неможливо, постійно проскакує - на рамі праворуч чорна наклейка VOLKSWAGEN.LVIV.UA Таким він був новий