Такс, народ! Якось ми на з"їзді не могли натішитися, що врешті один одного побачили, що пропустили без особливого ентузазізму таку важливу подію! В нашому Клюбі стало на одного задокументованого водія більше - DomInIc отримав посвідчення! Файний привід, щоб привітати! Згадаймо, як то було (той перший раз) в кожного з нас! Друже, вітаю Тебе з цілого серця і бажаю зимної голови і твердої ноги. Широких Тобі доріг!
І прийшла довгожданна година І прийшла доагождання пора І DomInIc отримав водійські права І вітає його вся фольксвагенівська братва. ! ВІТАЮ !
Приєднуюсь до привітань. Бажаю, щоб ти був ввічливим на дорозі, а на хамів не звертав уваги! Ні цвяха, ні ГАЇшніка, а лише гарну кубіту.
Теж вітаю!!! Ех, який то приємний момент - отримання водійських прав..... (по собі знаю) Так що, рівних Тобі доріг, зеленого світла, і задоволення від крутіння керма!!! Щоб машинка гарно їздила, не ламалася і "жерла" поменше бензину....:D P.S. Виявляється у нас обдарований нарід в клюбі - поезію пишуть...:D Прям, "Клуб талановитих Ваговодів"
Олеже, друже, гольфоводе - з днем НАРОДЖЕННЯМ тебе! Щастя, успіхів, поваги, любові і міцного здоров'я!!!!!! Рости великим!
Приєднуюсь до привітань! Бажаю хорошого настрою, позитивних емоцій, вірних друзів, здоров"я, кохання і щоб завжди хотілося і моглося! Хай кожен поворот долі відкриває нові горизонти на Твоїй життєвій дорозі до здійснення мрії!
Вітаю, Розуму як у Шевченка(не футболіста) Сили як у Кличка (старшого) А Мужілка щоб стояла як у молодого бичка(регелярно)
За здоровдє будем пити, за здоровлє....і за ту "мужілку" як в молодого бичка (от тіко не знаю шо то ) але будем пили....