Ну і якось не пасує не привітати іншого одноклубника з Дєньчіком (хоч я його теж донт нов...) Щасливими у цьому житті є люди, які можуть прожити його з насолодою. Тому бажаю, щоб ця насолода завжди була присутня у Твоєму житті
Думаю, друга Pioneer-а вже нема на нашому Форумі А так добре дописував! Чого тільки вартували його дописи про салатку з 2007-8 р.р., а про сесії! Pioneer, повертайся! Ми ж так тут Тебе з Днюхою вітаємо! З цілого серця! Он, навіть Dino_grey встрілився в той самий день, а не завтра, як завжди... Бачиш, як нам Тебе бракує!
Вітаю,як я завжди кажу:нехай твої бажання ох..вають від твоїх можливостей,нехай гроші за тобою бігають,а ти неміг від них відбитись і просто здавався їм в полон,вдачі тобі в усьому,бо як казав один дід "хлопці здоровє то важне но неголовне, бо коні і бикє на бойні тоже здоровє мають,а їх то нератує", нехай тобі все буде гуд і менти і АВТО-ПЕД..АСИ непсують тобі краєвиду доріг. Ну і на остаток ,тобі бажатимуть всього і багато,але побажай собі того чого дійсно бажаєш ти для собі,і нехай воно обовязково збудеться !