Markell, від щирого серця усего тобі найкращого! Здоров'я, удачі, розуміння і поваги від людей, хороших і вірних друзів і побільше щасливих днів! Пі.Сі. І щоб найскорше ''той чорний, ричащий монстр'' з'явився на з'їздах.
Вітаю! Здоров'я міцного ну такого "залізо-бетоного" бо це саме головне! Щастя чисто людського, любові від родини та близьких! Многих і благих літ! Кажуть добрий ти чоловік, нажаль не знайомий особисто, але думаю на найблищих зїздах познайомимся. Всіх благ!
вітаю щастя й радості бажаю, хотів поставити +1, але то мало, бо хочу подякувати йому і всім решту юрістам за ведення пізнавальних тем...просто вчора мав розмову з двома кРАСЕНЯМИ з дорожної міліції, і використовуючи знання ортимані на форумі зекономив трохи бабла...про що маю бажання розповісти на найближчому зїзді, або попробую викласти на форумі, якшо сторінки вистачить...Дай тобі БОГ здоровячка!
І я вітаю!! Щастя тобі, здоров"я побільше... Шоб у тебе було всьо по закону, якими б вони поганими не були))
Всього-всього!!! стіко дописів - добре дуже, але може тре може подарок придумати такій поважній і активній людині??? хто за?
Вітаю,бажаю тобі ще багато-багато років життя,поваги і втіхи від дітей.А на рахунок нашої спільної пристрасті до VW-тільки багато грошей,бо натхнення і знань тобі не позичати.