Не знаю що є.Можу їздити тиждень-два,все нормально,а ж раптом витікає тосол з расширительного бачка. Потім долию і знову можу їздити, та через деякий час повторюється ситуація.Підкажіть що може бути?
Top правий, в мене тоже та кришка заїдала час від часу то в мене гнало з патрубка там де він хомутом до радіатора прикручується.
бачок нормальний, то через верх виганяє.Хіба що кришка. В мене ще й на холостих погано працює,набирає обороти.
І не допоможе. Кришка для того і має клапан, щоб спускати надлишковий тиск, коли в системі він завеликий, і не дивно що разом з тим виходить якась кількість ОР. Шукай причину чому той тиск завеликий.
Сама банальна причина підняття тиску ОР то її закипання, або нема належного охолодження. Звідси можна робити висновки... Причому перша причина може напряму залежати від другої. Приклад1: як у rusmaks - ОР попадала туди куди їй не слід, закипала і .... Приклад2: не працює вентилятор радіатора, на малих швидкостях тиск ОР буде рости разом з ростом її температури. Приклад3: погано працює помпа, рідина циркулює дуже повільно, і тому перегрівається в моторі.... Приклад4: в ОР замало антифризу, тому нагрівається і закипає в рази швидше.... Таких прикладів ще з десяток можна привести.
Клапанна кришка бачка розширення також як приклад. В системі має бути певний тиск, але не точно до мілібара, може коливатися в межах, які є хоч і сталими, але не такими й маленькими. Клапан в кришці має стравлювати зайвий (в межах норми) тиск. Якщо цього не відбувається навіть в межах норми, починаються проблеми. А от як перевірити чи ця кришка стравлює тиск в потрібних межах, чи ні, я не знаю. Професіонали, поправте, якщо щось невірно.
Повністю згідний клапан заїдає і стравлює тоді коли тиск вже досить великий щоб і трохи рідини вигнати. тут у всіх випадках фігурує температура ОР. А автор нічого про температуру неговорить... У всякому разі я б попробував кришку поміняти не так багато вона коштує.
+1 поміняти кришку і бажано не тягнути з цим, бо якщо вона справді "заїдає", в певний момент може взагалі не спрацювати, тоді ОР буде шукати слабкі місця, таким місцем часто стає радіатор пічки, а з його заміною треба трошки "погратися"
це не є добре. Судячи по симптомах кришка не винувата. Бо якщо кришка пускає - вона завжди пускає. В системі ОР робочий тиск від 1 до 1.5 бар.Для прикладу колеса мають 1.9 -2 бар(атм). На всякий випадок розбери кришку - вона розбирається просто ... виковиряй бокову уплотнюючу гумку і все саме вилізе ... тільки запамятай де і як клапанки стоять. Може там щось попало і клапанок не тримає. твої симптоми - або пробита прокладка ГБЦ і завоздушується система, або забитий радіатор. Може бути варіант забитих водяних каналів ГБЦ, якщо ляли всяку гадость для лікування радіаторів.