Вітруальний клубний гараж

Тема у розділі 'Про сайт і форум', створена користувачем MARTINI, 4 лип 2008.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Хочу звернутися до учасників клубу, і зокрема форуму, щоб почути вашу думку, щодо перспективи одного нововведення.

Зараз інформацію про свою машину ми можемо ввести одним рядком у спеціальне поле, яке показується над аватаром.

Є розширення для нашого форуму, яке дозволяє кожному юзеру створити свій "гараж", тобто сторінку, де буде детальна інформація про ваше авто.

Зокрема можна ввести такі параметри :

Год выпуска
    Марка
    Модель
    Тип кузова
    Тип коробки передач
    Привод автомобиля
    Цвет кузова
    Объем двигателя
    Мощность двигателя
    Тип топлива
    Комплектация
    Пробег
    Цена автомобиля (если пользователь решил в паблик огласить цену своего авто)

Дополнительное оборудование (если пользователь заполнил)
    Дополнительная информация (-//-)

Нижче є поле для коментарів, де за бажання можна залишати свої коментарі. "Хазяїн" сторінки може редагувати та видаляти коментарі, як і всю інформацію про машину.

Є можливість додавати в гараж більше одного автомобіля.

Є можливість закачувати туди довільну кількість фотографій автомобілів.

Орім того в гаражі є калькулятор витрат, де можна вести підрахунки скільки і на шо ви тратите гроші на свій автомобіль. Вираховується виходячи з ціни на паливо, пробігу, поточних ТО, розхідних запчастин і різних додаткових витрат.

Скрипт, який відкриває всі ці можливості не безкоштовний, коштує близько сотні уйо. Тому я й питаю вашої думки, чи була б ця примочка цікавою і корисною клубчанам. І чи готові ви за можливість користуватися цим прибамбасом заплатити пару рублів (приблизно 10-20 грн) щоб компенсувати витрати адміністрації на купівлю скрипта. Та наразі я вагаюся, чи варто взагалі за це брати плату, хай і символічну.

Його роботу можна подивитися тут http://autovipclub.ru/forum/vbgarage.php?do=list . Якщо там зареєструєтеся, то можете і протестувати, створивши свій гараж.

Скрипт уже придбав собі Туарег-клуб http://www.touareg-club.net/forum/vbgarage.php , кажуть шо дуже задоволені.

2. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Відповідь: Вітруальний клубний гараж

це прікольно і цікаво але це мені нагадує Barbi House (ІМХО)
    тому я не "за"

• Подобається Подобається x 1
  3. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001

Враховуючи мій автопарк і потенційні можливості його росту, мені цікаво.
    том у я "за"
    а взагалі адміну раджу створити голосування, хоча це не показник, бо більшість може бути проти, але якщо буде 10 "за" тоді варто створити такий девайс.

4. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

я за
    колись навіть шось подібне шукав но не найшов

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

як це?

6. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

це буде одноразова платня? Досить цікаво, якби до того ще й пошук причіпити, тому я ЗА :)

7. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

одноразово, вона потрібна для того шоб скрипт купити

8. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)

Одобрено.

9. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Не дуже одобрямс. В нас може бути розділ, де кожен без додаткової плати зможе написати все про свою машину. Причому далеко вийти поза рамки цього переліку.

Я би одобрив скрипт, який дозволяє вести щоденник машини - наприклад тоді-то зробив те-то, поміняв те-то, заплатив стільки-то. Тоді кожна наша машина мала б відкриту історію, ми могли би рахувати бюджети машини від моменту купівлі, з часом заглядати, що коли було міняно і тому вчасно міняти наступного разу. Так само такий журнал помагав би при купівлі-продажу, дозволяв би уникати непорозумінь з ремонтом, кожен, хто хотів би дати віртуальну пораду на форумі міг би детальніше дізнатися про машину, якій ставитиме діагноз.

• Подобається Подобається x 1
  10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Це діло нехитре, можна зробити хоть вже. Але є нюанси - такий розділ

1. не буде прив"язаний до профілів учасників, навідміну від гаража.

2. учасники не зможуть редагувати інфо про машину, зможуть лише дописувати у свою гілку нові дописи.

3. Ви не зможете редагувати чи видаляти коментарі, що залишають у вашій гілці.

4. Робота з фотографіями також незручна.

І нюансів ще багато. Словом, можна, звичайно створити розділ, де кожен створить гілку, але це буде називатися "через одне місце". А скрипт "Гараж" пристосований саме до цієї задачі.

Щодо оплати, мабуть все ж не варто робити її обов"язковою. Гараж зможуть юзати всі відкрито. А хто матиме бажання і можливість, той підтримає проект фінансово. Уйо до уйо і може згодом окупиться.

Щодо "щоденника" машини. Власне, я написав, що даний скрипт влючає таку можливість, там є калькулятор витрат.

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

тому я говорю, що це мав бути би скрипт, який включав би у себе всі перелічені мною функції. На запропонованому я їх не побачив.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)