Хочу звернутися до учасників клубу, і зокрема форуму, щоб почути вашу думку, щодо перспективи одного нововведення. Зараз інформацію про свою машину ми можемо ввести одним рядком у спеціальне поле, яке показується над аватаром. Є розширення для нашого форуму, яке дозволяє кожному юзеру створити свій "гараж", тобто сторінку, де буде детальна інформація про ваше авто. Зокрема можна ввести такі параметри : Год выпуска Марка Модель Тип кузова Тип коробки передач Привод автомобиля Цвет кузова Объем двигателя Мощность двигателя Тип топлива Комплектация Пробег Цена автомобиля (если пользователь решил в паблик огласить цену своего авто) Дополнительное оборудование (если пользователь заполнил) Дополнительная информация (-//-) Нижче є поле для коментарів, де за бажання можна залишати свої коментарі. "Хазяїн" сторінки може редагувати та видаляти коментарі, як і всю інформацію про машину. Є можливість додавати в гараж більше одного автомобіля. Є можливість закачувати туди довільну кількість фотографій автомобілів. Орім того в гаражі є калькулятор витрат, де можна вести підрахунки скільки і на шо ви тратите гроші на свій автомобіль. Вираховується виходячи з ціни на паливо, пробігу, поточних ТО, розхідних запчастин і різних додаткових витрат. Скрипт, який відкриває всі ці можливості не безкоштовний, коштує близько сотні уйо. Тому я й питаю вашої думки, чи була б ця примочка цікавою і корисною клубчанам. І чи готові ви за можливість користуватися цим прибамбасом заплатити пару рублів (приблизно 10-20 грн) щоб компенсувати витрати адміністрації на купівлю скрипта. Та наразі я вагаюся, чи варто взагалі за це брати плату, хай і символічну. Його роботу можна подивитися тут http://autovipclub.ru/forum/vbgarage.php?do=list . Якщо там зареєструєтеся, то можете і протестувати, створивши свій гараж. Скрипт уже придбав собі Туарег-клуб http://www.touareg-club.net/forum/vbgarage.php , кажуть шо дуже задоволені.
Відповідь: Вітруальний клубний гараж це прікольно і цікаво але це мені нагадує Barbi House (ІМХО) тому я не "за"
Відповідь: Вітруальний клубний гараж Враховуючи мій автопарк і потенційні можливості його росту, мені цікаво. том у я "за" а взагалі адміну раджу створити голосування, хоча це не показник, бо більшість може бути проти, але якщо буде 10 "за" тоді варто створити такий девайс.
Відповідь: Вітруальний клубний гараж це буде одноразова платня? Досить цікаво, якби до того ще й пошук причіпити, тому я ЗА
Відповідь: Вітруальний клубний гараж Не дуже одобрямс. В нас може бути розділ, де кожен без додаткової плати зможе написати все про свою машину. Причому далеко вийти поза рамки цього переліку. Я би одобрив скрипт, який дозволяє вести щоденник машини - наприклад тоді-то зробив те-то, поміняв те-то, заплатив стільки-то. Тоді кожна наша машина мала б відкриту історію, ми могли би рахувати бюджети машини від моменту купівлі, з часом заглядати, що коли було міняно і тому вчасно міняти наступного разу. Так само такий журнал помагав би при купівлі-продажу, дозволяв би уникати непорозумінь з ремонтом, кожен, хто хотів би дати віртуальну пораду на форумі міг би детальніше дізнатися про машину, якій ставитиме діагноз.
Відповідь: Вітруальний клубний гараж Це діло нехитре, можна зробити хоть вже. Але є нюанси - такий розділ 1. не буде прив"язаний до профілів учасників, навідміну від гаража. 2. учасники не зможуть редагувати інфо про машину, зможуть лише дописувати у свою гілку нові дописи. 3. Ви не зможете редагувати чи видаляти коментарі, що залишають у вашій гілці. 4. Робота з фотографіями також незручна. І нюансів ще багато. Словом, можна, звичайно створити розділ, де кожен створить гілку, але це буде називатися "через одне місце". А скрипт "Гараж" пристосований саме до цієї задачі. Щодо оплати, мабуть все ж не варто робити її обов"язковою. Гараж зможуть юзати всі відкрито. А хто матиме бажання і можливість, той підтримає проект фінансово. Уйо до уйо і може згодом окупиться. Щодо "щоденника" машини. Власне, я написав, що даний скрипт влючає таку можливість, там є калькулятор витрат.
Відповідь: Вітруальний клубний гараж тому я говорю, що це мав бути би скрипт, який включав би у себе всі перелічені мною функції. На запропонованому я їх не побачив.