Авто в ідел.стані, пригнане з Нім.Без пробігу по Україні.Перший власник.Оригінальний пробіг 73тис(є всі докум по обслуговуваню в Нім)Електро люк на весь дах, версія OXFORD) Розхід пального 5л місто.Авто без жодних вкладань, сів і поїхав.Ціна 6700 торг http://auto.ria.com/auto_volkswagen_lupo_13328714.html
73 тисячі - 12 років = 6 тисяч в рік -> в європі це НЕ реально ! Запости тут документи по обслуговуванню, охоче б їх переглянув..
Все правильно 5-6тис за рік.В європі це дуже навіть реально.Це була третя машина в сімї,якою дівчина їздила на навчання.Пробіг 100% оригінал,машина ідеальна. Якщо тебе реально цікавть авто приїжай,я покажу.
Виклади VIN тут і кожен зацікавлений, якщо захоче і зможе, проб'є собі історію авто і не буде засмічувати твою тему лишніми дописами. Заодне і повну заводську комплектацію взнає.
Нема: 1. Кондюка 2. ЕСП 3. АКПП 4. Шкіри 5. Зимової гуми Ще якийсь люк, явно не для нашого клімату, і для гаражного зберігання... Де ти таку ціну побачив враховуючи все вищеперелічене??? За 4.5К ще б можна було подумати, а так - удачі в пошуках лохів.
Нема: 1. Кондюка 2. ЕСП 3. АКПП 4. Шкіри 5. Зимової гуми Ще якийсь люк, явно не для нашого клімату, і для гаражного зберігання... Де ти таку ціну побачив враховуючи все вищеперелічене??? За 4.5К ще б можна було подумати, а так - удачі в пошуках лохів. Я бачу ти сильний в машинах.:D.Розмитни таке авто і будеш знати звідки така ціна .Авто продається для тих хто хоче купити не шкіру,а авто в ідеальному стані без пробігу Укр.Яке не потребує жодних вкладань. __________________
Тоді нащо таке тягнути в Україну, розмитнювати, а потім жалітися, що ні хто не купує? Якщо машинці 12 років, вона гарантовано не в ідеальному стані! І буде потребувати ще як мінімум 1К $ капіталовкладень, щоб довести її до нормального стану, як бачиш мова далеко не про ідеальний стан. Імхо, ця машина після перетину кордону ще гайкового ключа не бачила...
1-Ніхто не жаліється,що її ніхто не купує.Авто свіже з Нім(ідеальне).тобі цього не зрозуміти. 2.Звідки такий висновок?? Не рівняй по собі.Авто купляв для жінки,не на перепродаж.Гайкового ключа В Укр. бачила при заміні масла 0W40 і ремня ГРМ. Авто в ідеальному стані,яке не потребує жодних вкладань,тому і ціна така.Якщо цікавить трупак дешевий,вбитий по наших дорогах.ЦЕ НЕ СЮДИ!
Що ви всі досталися до людини, це його VW і його ціна. Я свій гольф 4 взагалі за 50 000 EUR продаю.. Хай собі продає людина, не продасть - опустить ціну... Взбісилися тут когути.. ))
і взагалі як після такого обсирання хотіти бути "членом клубу"! Хоча що член, що не член, у вас одна херня.. сємки пиво і сільодка.. фе, москалі!
Я таким не переймаюсь,в основному таке пишуть необізнані в машинах люди. Привикли купувати на 1000уо дешевше,а потім ту 1000 вкладати шоб воно їхало. Не бачивши машини,не прощупавши її,писати таку ху... Моя машина відповідає тій ціні і зацікавлині люди дзвонять,питаються і торгуються.
і я про те ж. справа кожного, в скільки оцінювати! навіть якщо неадекватно-значить і продаватись буде довше чи взагалі непродасться. мені наприклад всеодно. успіху в продажі [OFF]продасиш свого гольфа, берись за мій-планую 45 тис фунтіків виручити))[/OFF]