Всім привіт. В мене таке питання. Я розмію що машина з німеччини краще. Але просто цікаво як сильно той факт що машина куплена у нас впливає на її ціну. Наприклад Volkswagen Passat $19 400 / ?14 370 Год выпуска: 2002 Пробег: 70 тис. км Кузов: Седан Коробка: ручная Кол. дверей: 4 Цвет: Черный Тип топлива: Бензин Двигатель: 1,8turbo Як зрозуміти. То дорого чи нормально.
Відповідь: Volkswagen Passat з салону я чота не вкурив.... то В5 чи В6, рік вродіби В5 але нв скільки я знаю його ціна приблизно $11000-14000....
Відповідь: Volkswagen Passat з салону От і відповідь на питання де найдешевші в Україні машини. Чесно кажучи не віриться... Б5 за 13000 у.о.???? певно 1.6 універсал, пробіг 350000 і потребує ремону ходової...
Відповідь: Volkswagen Passat з салону я б не зказав... стан в неї хороший.... мотор 1,6. пробіг вроді близько 200 000
Відповідь: Volkswagen Passat з салону коли це було? як шо то було протягом минулого пів року то шось нереально
Відповідь: Volkswagen Passat з салону пыв року назад.... на рахунок розтаможки незнаю..... може і нерозтаможену
Відповідь: Volkswagen Passat з салону ага мені цікаво де ти таку ціну Б5-го здибав, мінімальна ціна Б5 зараз 14.500 я свого віддаю за 15,100 з всіма фішками!!!!!