Volkswagen буде робити маленьку міську машинку під назвою Up! Нагадаємо, що торік на автосалоні у Франкфурті німці показали концепт цієї моделі. Тоді автомобіль викликав великий інтерес у публіки. Ще б пак, адже представники Volkswagen обіцяли, що автомобіль буде коштувати менше $10 000. Читати публікацію повністю...
Відповідь: Volkswagen зробить авто ціною 10 000 доларів Щось мені підказує що може й в Німцях він і буде коштувати $10000, але при цьому в нас думаю його ціна сягне мінімум за $15000.
Відповідь: Volkswagen зробить авто ціною 10 000 доларів Наскільки я зрозумів із телевізора, дешеве авто розробляють спецально на наш і російський ринок, щоб тут більше людей могли його собі дозволити щоб заодно конкурувати зі всякими калінами та іншою нечистю. Відтак, мабуть, і ціну розраховують таку, щоб авто було дійсно дешеве не для заводу, а для того, кому воно призначається.
Відповідь: Volkswagen зробить авто ціною 10 000 доларів Якщо машинка дійсно йде на наш ринок і ще й за 10 000$, то звісно новина з приємних. Дивлячись на фотки цього малюка і порівнюючи з вже відомими матізами і калінами, думаю, машина буде мати успіх у нас в Україні.
Volkswagen буде робити маленьку міську машинку під назвою Up! Нагадаємо, що торік на автосалоні у Франкфурті німці показали концепт цієї моделі. Тоді автомобіль викликав великий інтерес у публіки. Ще б пак, адже представники Volkswagen обіцяли, що автомобіль буде коштувати менше $10 000. Читати публікацію повністю...