Неспешно продаю свой гольф 2 GTI 16 v, KR (в хорошие руки и понимающую голову). 1986 г.в., 3-х дверка Мотор 1,8 16V, KR, 139 л.с., коробка 2Y, цвет: синий металик (морская волна) Тормоза все дисковые Диски R-14 стальные+ зимняя резина Nikian Кожаный салон Recaro VW Sport., черный потолок Гидроусилитель. Магнитола Sony. Приборка до 260 км/час. Оригинальный выхлоп ГТИ Компьютер МФА Расход трасса 6,7л/100 км, город в среднем 9л/100км Легкая тонировка Все в стоке, никакого колхоза нет! По ходовой, двигателю и инжектору вопросов нет «Сел-поехал!» - готов заехать на любое СТО Чтобы сделал: необходимо частично подварить кузов (жучёк на задней левой арке) и под пассажирским сиденьем -купить трос ручника и поставить (если очень хочется) - сменить тонировку, затерлась маленько........... _________________________________ Поновлюю тему ! Для себе несподіванно, так як здивували на роботі, а саме: вчора закінчився випробувальний термін на новій роботі, і по результатам трьох місяців мене преміювали службовим авто (Renault Symbol)! Дохлячок, але службовий...! Так що продаю знов свою ракету! Що зробив за цей період: На одометрі вже 306 тис, поставив на перед нові масляні стоики+пружини+відбійники (передок став м'якеньким, нові враження від керування)! Ті що зняв - теж у гарному стані, але вони газомасляні, тому жорсткіші...короче, ше + комплект класних передніх стойок GTI в зборі! - поміняв шарові, задній підшипник ступіци - ремень генератора - дворніки Твін Аеро Ціні стара - 4500 на руки, без торгу! Всі пинання за телефоном 067 6423687 Сергій! Машина у Вінниці!
Відповідь: Возобновляю продажу Гольф 2, КР SAM, глянувши мій профіль, побачиш що моя машинка можливо того самого кольору що й твоя. Прохання, десь в районі запаски має бути наклейка на якій є номер фарби "в мене такої вже нема". За цей номер був би дуже вдячний.
Відповідь: Возобновляю продажу Гольф 2, КР Гляну, але в мене також немає третьої частини тієї наклейки, може там і залишився код фарби.....
Відповідь: Возобновляю продажу Гольф 2, КР на жаль невцілі та частина де код фарби, вціліла та де є № кузова, тип мотору КР та номер мотору, а там де фарба- відірвана бумажка......
Відповідь: Возобновляю продажу Гольф 2, КР rat323, зиркни тут http://golfstory.free.fr/php_infostechniques/Infos_golf2GTI16S.php