Шановний Scirocco, дуже вдячний Вам за те, що поправили мене. Однак, якщо Ви не зрозуміли суті фразеологізму, то я спробую пояснити. Я не філолог і тому не зміг зрозуміти Вашого зауваження Тим більше, що я взагалі не вів мову про хамери, кайєни, бокстери. Я ніколи не шукав такі авто і не знаю, скільки вони коштують. Питання було поставлено: Яке авто краще купувати - нове чи б/в? Але не вказали ні марку, ні технічні характеристики, і навіть клас авто не був конкретизований (сімейний, для роботи, таксі, для гонок, вразити дівок). Я не заперечую, що старі авто можуть бути недешевими, однак, погодьтеся, некоректно валити в одну гілку Октавію та БМВ 730. Ви створили тему, щоб з"ясувати думки учасників форуму, чи довести всім, що старе авто краще нового? Я не вважаю створену Вами гілку некоректною, а просто висловив побажання конкретизувати приблизну суму, в рамках якої людина висловлюється щодо переваг того чи іншого варіанту. "дуже значні" непотрібно було брати в лапки, тому що я так не висловлювався. Крім фантазій я вказував як варіант уява, мрія, хвороба, причому з позитивним змістом. Можу ще додати: зазначені хамери, кайєни, бокстери на 99% не єдині авто у сім"ї (при їх наявності в учасників форуму). Перше: Я дуже перепрошую, однак я тут з"явився на Ваше прохання http://volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1854&page=2 і нікому нічого не нав"язую, а лише висловив свій погляд. Я зробив це на Ваше прохання зі своїми зауваженнями і тут же Ви почали товкти мене в г..но, звинувачуючи в диктаті і в особистих рамках для всіх. Друге: Що до Пассата, то камінець в мій город. Я хотів сімейний седан. Джипи мені не подобаються. Ви вважаєте інакше. Думаю, що через різницю в поглядах битися неварто. Що стосується Пассата, змушений уточнити: базовою є комплектація trendline, я придбав comfortline з додатковими необхідними мені опціями з 2-літровим турбодизельним двигуном потужністю 140 к.с. Попитайте в знайомих власників турбодизеля у 140 к.с., чи вважають вони цей мотор слабеньким. Я особисто почуваю себе в новому Пассаті набагато комфортніше і впевненіше в питаннях керованості, безпеки, в динаміці розгону в порівнянні з БМВ 528 1999 р.в. потужністю 193 к.с. Кожен вибирає те, що йому подобається і висловлюється в цій гілці. Ніхто нікому нічого не нав"язує. Як казав герой мультфільму: "Ребята, давайте жить дружно" З повагою до Вас та інших учасників форуму.
Відповідь: Яке авто краще купувати - нове чи б/в? Я вважаю, що людина, яка вміє говорити повинна робити це правильно не залежно від професії. Але не вимагаю цього. Я це почав. Щоб сказати, що вживані авто є і в тих цінах, тому не варто тему обмежувати якоюсь певною категорією. У вас є право запропонувати щось інше. Не погоджуся, бо є люди, які вибирають саме між ними і я поважаю вибір цих людей, тому і не обмежую форума. Перше. Але це не означає, що тут не може бути аргументів в користь нових чи старих машин. Навпаки, вони допоможуть іншим зробити правильній вибір. Ок, перепрошую за перефразування, нехай буде замість "дуже значні" просто "значні" - як на мене суть зовсім не змінено. Боже упаси! По-перше я нікого звідси ще не виганяв і не висловлював жодних зауважень з приводу того, що хтось тут зайвий! Навпаки, дякую за щиру думку! Я не можу збагнути, чим саме я образив? А тим паче, які слова наштовхнули на висновок, що я товчу в г..но? Може є щось таке, чого я не бачу?! Я не вважаю, що Вам подобаються джипи, як і не вважаю, що джип може стати альтернативою легковика, особисто у мене для бездоріжжя окрема машина. Ні, ні і ще раз ні. Я цього не мав на увазі, а просто порівняв ціни. P.S. Прошу мене зрозуміти правильно, я не маю жодних особистих емоцій, а тим паче претензій, а лише прошу заперечити або підтвердити мої аргументи чи аргументи інших. Так ми дійдемо істини і всі наші слова стануть в пригоді сотням інших людей. Тут є форум і тут так прийнято. Як часто прийнято звертатися на "ти". Я кщо я тим образив, тоді перепрошую, надалі буду на "Ви".
Відповідь: Яке авто краще купувати - нове чи б/в? ОФФ ТОП Слізно прошу п. Andriy_ і п. scirocco перенести подальще зясування стосунків в приват бо очі від мотітору і без того болять, на роботі його вистарчає, а ще тут читати "многа букав". Конечно можете сказати "не хош - не читай"! Але не можу! вдруг щось цікаве пропущу
Відповідь: всякі разборки п.Andriy. я думаю що sirocco необідив тебе. Так що, не можна навіть якось пожартувати? Ми всі люди і повині розуміти один одного. Так що необіжайся на нього.
Відповідь: всякі разборки Перепрошую, що довго не відповідав. Не зразу зрозумів, що суперечка перемістилась в іншу гілку. Порозумілися.
І так сюжет - вилітала я з дому уже трошки запізнюючись але в принципі терпимо і якби знала точно що на Московській нема пробок, то доїхала б спокійно на маршрутці і метро - ну бо встигала... але ж я по перше була втому не впевнена, по друге у мене не було грошей на рахунку і купила я кароче карточку і тому магазині де їх завжди беру. В маршрутці поповнюю рахунок - невірно введено код, другий раз - те саме, третій раз акуратно вводю код - те саме і більше того - повідолення про перевищення кількості спроб - рахунок заблоковано... Я в ужосє звоню у сервіс=центр - кажуть вільних операторів нема зараз будуть і включають музику. Кароче наступні хвилин 10 поки доїхала на маршрутці до місця звідки таксюшка буде на два порядки дешевшою і бачу шо уже якщо ще пробка на московській то не встигну надо городами... и-и-и-и... кароче відключаюсь, вискакую з маршрутки влітаю у таксю - переплачую єссесно бо спішу і бачу шо можу сильно запізнитись, а перезвонити я не можу патамушо о - рахунок заблоковано. і мені теж не можуть як потім виявилось дозвонитись... їдем кароче машинкою я набираю знов номер сервіс-центра - раза 8 скидали дзвінок на 9 раз знов та сама баришня-робот розказала мені многа про всякі акції-шмаракції що нада сдєлать шоб вирішити праблєму і опять всі оператори заняті кароче доїхала я до московської площі - всього 8.37 хв показало - так з оператором і не зв'язали, подумала може єссі заново то швидше зв'яжуть - відключилась а здря... кароче опять скидають дзвінки... _____________________________________________ isp provider Presurgery Preparations
Блін, дожилися, на нашому форумі один робот розповідає, як спілкувався з іншим... Мудріють гади. Ще трішки правок в змісті, в датах постів іми би вже не помітили, що це робот. Принаймні по його новорічному вітанні.