Допоможіть будьласка вибрати дроти по якості, ну і ціні звичайно, а то я бачу, що є від 140 до 350 грн. Щоб не лаханутись.
Я себе на коррадо недавно покупал не очень дорогие провода фирмы MAYLE очень доволен цена 110 грн. в киеве
Тобi пиво дорожче обiйдеться нiж новi дроти купити. Кiевляне дешевше нiж Будвайзер або Акахасi не п'ють
Дякую, але дійсно з Києва везти бу дроти то не очєнь. Прошу бо нема по наших магазинах нових і будуть аж з понеділка (може) а їздити тре вже.
Прийшла черга і до мене. Хто знає, або може сказати про вв проводів фірми SKT? Дивився на екзісті так там пише що оригінальні VАG проводи комплект, коштує 15$ приблизно! Виписав номер N 0183851, прийшов в магазн один, другий третій, і кажуть що той номер не пробивається!!! Хто знає номер вв проводів оригінал, або як їх купити на екзісті? Бо всетаки хотілось оригінал, якщо він дійсно дешевший так як пише!
Якщо мається на увазі SCТ Germany - то подібне до Росії, на їхньому сайті написано, що не несуть відповідальності за написане. Бренд випускає низькоякісні з/ч на ВАЗи і інколи зустрічається на замінниках до іномарок. Дизайн сайту також веде в Росію. По-дружньому не раджу.
Який повинен бути опір ВВ проводів до мого Гольфа? А то в мене в книжці щось нічого не пише за це тільки фірма.
Прочитав дану тему і зрозумів: " на вкус и цвет товарища нет". А всеж які дроти вибрати для мого гольфа 1,6. Якісні і недорогі, такий собі середнячок якто кажуть. Порадьте будь-ласка.