Усім привіт! Давно з Вами, але не реєструвався! Ось вирішив... и свого коника засвітити Кілька фото: Що правда він зараз трохи інакше виглядає, тобто відбулися зміни, про них , якщо буде цікаво, піздніше.
Колєєєга! Під капотом цієї чорнокапотної машини теж сидить 9А з KR-головою! P.S. Ти де в столиці буваєш? Через Дорогожичі їздиш?
помальований. Новий іде все-одно чорного кольору (на К) і сірого на (КЕ). І коштує як цілий гольф. зи: був би червоний-додалось би ше пару коняк.
Ми не досить того, що колеги по капотах і підкапотних гібридах, так ще й по роботі - в минулому я теж телевізйник Ока, буду фафакати, як побачу! Тільки зважай, що по Києву я їзджу на зеленій сірчині - от такій:
ФЛОК А ось: каротше почав з того, що - зняв панель та зашпатлював "бока" А ось результат Це ще не все, в середу заберу консоль! Хочите засуджуйте, хочите ні - мені пох... мені подобається
Та що ти учепився щоб тебе засуджували... :D То Чік-Банді - "судіть мене" а тепер і тут. Видно що вклав працю а крім того маєш задоволення - це головне. ІМХО, непогано. Отруйний колір... Я б навіть сказав що гарно. Закинеш ще фотки в машині, цікаво глянути як воно на місці дивитиметься.