Відповідь: Xenon Bosh 700грн Це тільки ближнє??? Додано через 1 хвилину Петро, глянь, будь-ласка, скільки коштує фара на Б5 ліва? В мене регулюючі механізми накрились і настроїти неожливо...фігово світить?
Відповідь: Xenon Bosh 700грн зайди до мене в кімнату і я тобі покажу лампочки і сам взнаєш чому неможна поставити! але впринципі в тебе оптика і нша тобі може і можна! йдем в гараж глянем!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Відповідь: Xenon Bosh 700грн Якщо то сам "Bosh", то нафіг він кому потрібний Якщо, все ж таки, "Bosch", то щось аж занадто низька ціна. До того ж, хіба нормальний (не дешевий китай) Bosch виробляє ксенонові лампи "галогенового" форм-фактору. Вони здається, як і Philips, виробляють лише D1R/D2R та D1S/D2S....
Відповідь: Xenon Bosh 700грн Перепрошую шановний8) за помилку! то "Bosch"!:mrgreen: а ціна така томущо його ніхто законно некупував:-D! наперед кажучи! гарантії нема:twisted:!
Відповідь: Xenon Bosсh 700грн Сорі за офф, але й на говняний китай є гарантія 1 рік. А тут бош і без будь якої гарантії. :-( Фото є девайсів?
Відповідь: Xenon Bosсh 700грн Я непитаю чи на говняний китай є гарантія, хто захоче китай з річною гарантією нехай купляє його! і я нікого купувати незаставляю! є тема продажу я виставив що продається і за яку ціну! а офтопити нетреба!:evil: я думаю що за таку ціну і без гарантії можна взяти бо в магазіні таких цін нема і небуде!:twisted: