Всім привіт! Є в Київі нові ущільнювачі зі всіма прибамбасами для лобового на Коррадо, хто там буває і міг би їх забрати і передати від мене гроші їх продавцю? Продавець знаходиться на Лівому березі в районі станції метро "Лєсная".
Щоб нестворювати нової теми пишу тут. Допоможіть привезти з Києва (Харківський масив) запчастину. Продавець відмовляється відправляти курєрами, а ціна халявна. Займе трохи місця в авто . Ось вони (верхні, обведені):
Поставлю питання по іншому: Хто зможе взяти ці з/п і відправити до Львова "Новою поштою", "Автолюксом" ....., послуги по пересилці я оплачу.
Друзі, може хтось буде їхати з Києва 29.12 ввечері, або 30го зранку на Львів, і може буде одне пасажирське місце. Треба маму привезти, бо квитків нажаль уже нема... В неї є квиток на 30 на ніч, але з"явилася змога поїхати 29го ввечері, тому може раптом хтось буде їхати і матиме місце, дайте знати. Дякую.
Можливо буду їхати, але ще точно не знаю, малий захворів, тому для уточнення прошу подзвонити в п'ятницю в першій половині дня О5ОЧЗОЧЧІО
Доброго дня всім.Є проблемка,жінка найшла собачку(йорк-тер"єра,цуценя) у Києві і хоче ДУЖЕ її придбати,а можливості поїхати ні мені,ні дружині не получається,чи може буде хтось їхати з Києва і забрати її до Львова.Собачка маленька,буде в переносці(жодних неприємностей) багато місця не займе.Хороший коньяк і до нього гарантується,або ваша пропозиція.Дякую за розуміння.