У мене перегоріла вихлопна труба посередині машини (з низу ).) заїхав на яму сам зняв вихлопну, мені зварювальник доварив 5см труби, бо перегоріла як виявилось буіля хомута який зєднює гофровану трубу з гладкою, він там йде такий на дві стяжки по краях. і тепер при їзді у мене там з під машини щось свистить, незнаю що це, виїхав на естакаду, зрозумів що це вроді якраз з під хомута, купив спец. герметик, заліпив, закрутив але ефекту ноль, . і ще одна проблема, на спідометрі стрілка км. показує при їзді а щочик не мотає це через що???
Відповідь: хто допоможе визначити причну !!! В тебе 2 лічильника на спідометрі жоден не крутить? Хоча в любому випадку треба знімати і розбирати. Якщо ж в тебе не получиться - можу свою стару робочу приборку з великим годинником віддати за велике пиво )))
Відповідь: хто допоможе визначити причну !!! SASA ну давай з тобою домовимось, бо я вде наїздив 700 км, скоро зібюсь з рахунку, а масло ж треба міняти.!!))) я про щочик. Додано через 13 хвилин Skil а який мобільний , можливо він і мені допоможе.
Відповідь: хто допоможе визначити причну !!! СЬОГОДНІ З РАНКУ У СТЕПАНА КУПИВ ПАНЕЛЬ ПРИБОРІВ З ТАХОМЕТРОМ, КУПИВ НА 1-У ФІШКУ, БУДУ ПРОБУВАТИ. МАШИНА НА СЕРВІМІ НЕМІГ ГЛЯНУТИ НА ФІШКИ, А ЯК ТАХОМЕТЕР ПІДКЛЮЧАЄТЬСЯ ХТО ПІДКАЖЕ? ВІН АВТОМАТИЧНО ПРАЦЮЄ? ЯКЩО ПІДКЛЮЧИТИ ПАНЕЛЬ З ТАХО. ????